Date companie
 
 
 
 

Elevii bucuresteni, indrumati spre gandirea pozitiva

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, elevi, program, european, gandire, pozitiva, viitor
 

Intr-o lume in care in fiecare secunda se produce o tragedie, elevii din capitala vor invata cum sa gandeasca pozitiv si sa vada partea buna a lucrurilor. Totul face parte dintr-un program european care-i incurajeaza pe tineri sa-si imagineze un viitor mai bun. 4000 de elevi si 100 de profesori din Romania, Grecia, Bulgaria si Slovacia vor cauta doar stiri pozitive, vor realiza un site cu munca lor si vor face schimb de experienta.

CRISTIANA MATEICIUC, inspector proiecte educationale " Vom realiza o brosura prin care sa le dam elevilor si cadrelor didactice elemente astfel incat acestia intotdeauna sa adune ce-i pozitiv din informatiile pe care le percep zi de zi de la scoala, de pe strada, din comunitate."

MARIAN BANU, inspector, I.S.M.B. "Lumea noastra este o lume a intrebarilor, este o lume a dezvoltarii rapide, a situatiilor imprevizibile si trebuie sa proiectam viitorul intr-un mod pozitiv"

Proiectul se desfasoara cu sprijinul primariei sectorului 1, care aloca aproape 13 mii de euro pentru indrumarea elevilor spre gandirea pozitiva.

ANDREI CHILIMAN, primar, Sectorul 1 " Modul de gandire pozitiv are un avanataj extraordinar pentru faptul ca incurajeaza creativitatea, inventivitatea si colaborarea intre copii"

Proiectul se va incheia la sfarsitul lunii octombrie, cand elevii si profesorii vor realiza o brosura de gandire pozitiva.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2