Date companie
 
 
 
 

Elevii care au picat examenul de bacalaureat au intrat in program de meditații

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacalaureat, elevi, toamna, meditatii
 

Elevii care au picat bacalaureatul au intrat din nou în febra pregãtirilor pentru sesiunea din toamna! La nici o saptamana de cand s-au afisat rezultatele, cei mai mulți au intrat in program de meditații. Peste 100 de mii de absolvenți de liceu vor fi nevoiți sã susținã în toamnã examen la probele la care nu au reușit sã ia notã de trecere.

VOX "Mai mult ca sigur voi merge și voi face meditații și voi face tot posibilul ca în toamnã sã fie nota mai mare. De douã ori pe sãptãmânã a câte douã ore și voi vedea rezultatele în toamnã."

VOX "Acum mã apuc de meditații, de mâine! De douã ori pe sãptãmânã. -Și cât costã? -30 de lei ședința."

Pe langa atatea planuri naruite, unii si-au adus aminte si de banii risipiti pe meditatii.

VOX pãrinte: "A trebuit sã meditez un an la matematicã, am fãcut niște eforturi foarte mari, s-au ridicat la 30 de milioane de lei. Va trebui sã meditãm din nou vara asta ca sã poatã obține o medie de absolvire."

Elevii care se pregatesc pentru sesiunea din toamna au parte si de o incurajare la varf.
 
EMIL BOC, premierul Romaniei "Obiectivul nostru e sã avem elevi bine pregãtiti, care sã-si ia bacul si apoi sã-si gãseascã un loc fie la facultate, fie pe piata muncii. Nu prin fraude, minciuni sau prin tolerarea la nesfârsit într-o formã sau alta a copiatului putem sã ne dezvoltãm ca tarã."

Pentru douã ore de meditații, elevii vor plãti între 30 și 50 de lei, iar profesorii recomandã cel puțin douã ședințe pe sãptãmânã. Elevii respinși în prima sesiune, care vor sã dea din nou examenul în toamnã, își pot depune dosarele pânã vineri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2