Date companie
 
 
 
 

Elevii de la "Regele Mihai I", din Capitală, au pregătit o expoziție cu vânzare, înainte de Paște

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scoala, expozitie, oua, paste, regele, mihai, icoane, gimnaziala, incondeiate
 

Sărbătorile pascale sunt întampinate cum se cuvine, de elevii Școlii Gimnaziale "Regele Mihai I" din Capitală. Copiii, ajutați de profesori, au organizat, în cadrul școlii, o expoziție cu vânzare, în care s-au regăsit ouă încondeiate, icoane pictate pe sticlă, dar și alte obiecte specifice Paștelui. Toate, realizate chiar de ei!

VOX "Am pregătit mai multe obiecte confecționate de noi, iar banii pe care îi vom strânge, îi vom dona la o casă de copii."

VOX "Niște felicitări, coșuri cu iarbă, ouălețe făcute din hârtie."

VOX "Am lucrat foarte mult și am obținut foarte mult!"

FLORENTINA CRISTEA, director, Școala Gimnazială "Regele Mihai I" "Cu ocazia sărbătorilor pascale, elevii Școlii Gimnaziale "Regele Mihai I" au organizat un târg de vânzare, cu obiecte de Paști."

VOX "S-au bucurat enorm pentru această zi! Sunt extraordinar de fericiți! Sperăm să invețe că, din muncă, se poate face ceva profit."

Pentru 1 Iunie, elevii de la "Regele Mihai I" au de gând să organizeze concursuri interesante în cadrul școlii, la care vor fi invitați și copii de la un orfelinat din Capitală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2