Date companie
 
 
 
 

Elevii olimpici au fost premiați la Palatul Victoria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, olimpici
 

Elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele internaționale desfășurate în acest an, precum și profesorii lor, au fost premiați la Palatul Victoria. ''Nu existã elevi buni fãrã profesori buni'', le-a transmis premierul Victor Ponta celor 165 de olimpici și 187 de cadre didactice, care i-au pregătit pe medaliați.

VICTOR PONTA, premierul României: "Mã bucur să continuăm ce am realizat anul trecut în cadrul Guvernului și îmi doresc, indiferent cine va ocupa acest Palat, (...) copiii, parinții, profesorii să primească o recunoaștere binemeritată si vă este dedicată în totalitate!"

În cadrul festivității, au fost premiate și cele 86 de unități școlare de unde provin olimpicii. Fondul de premiere alocat de Ministerul Educației Naționale a depășit două milioane și jumătate de lei. În anul școlar 2012-2013, la olimpiadele și concursurile școlare internaționale, elevii premiați au obținut 53 de medalii de aur și premiul I, 65 de medalii de argint și premiul II, 48 de medalii de bronz și premiul III, respectiv 35 de mențiuni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2