Date companie
 
 
 
 

Elevii unui liceu din Buzau, obligati sa adune PET-uri de la groapa de gunoi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, buzau, elevi, groapa, liceul, smeeni, gunoi, pet
 

Mai multi elevi de la Liceul Agricol din Smeeni, judetul Buzãu, au fost obligati sã adune pet-uri de la groapa de gunoi din comunã. Copiii s-au aventurat printre deseuri dupã ce profesorii i-au amenintat cu scãderea notei la purtare. Conducerea scolii spune cã urma sa vanda pet-urile respective, pentru a moderniza scoala.

AMBIANTÃ (profesoara tipã la elev)

ADRIANA IORDACHE, profesor, Liceul Agricol Smeeni "Initiativa este a scolii, a doamnei directoare, si a Primãriei. Stau în microbi, dar se fac astfel de actiuni si în tarã si la alte licee!"

AMBIANTÃ elev: "-Dacã nu veniti? -2 si nota scãzutã la purtare. Ce sã facem?!"

VOX elevã: "Doamna directoare ne-a spus cã trebuie sã venim. -Vi se impune? -Nu numai nouã. La tot liceul! Tot liceul o sã vinã!"

TANTA BRATU, director, Liceul Agricol Smeeni "Le depozitãm si le vindem! -Si ce faceti cu banii? -Curãtenie în scoalã!"

NICU NÃSTASE, primar, com. Smeeni "Probabil din exces de zel, conducerea scolii i-a trimis pe copii la groapa de gunoi!"

Medicii spun cã elevii s-ar putea îmbolnãvi.

dr. ANGELA MAZDRAG, medic "Pot determina boli infectioase, pot sã dea toxinfectii alimentare, pot sã dea conjunctivite, dermite si nu în ultimul rând pot sã dea parazitozele intestinale!"

Conducerea Inspectoratului Scolar a demarat o anchetã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trei elevi, eliminați de la Evaluarea Națională ( 25 Iunie 2021 )

  Trei elevi au fost eliminați de la proba de matematică a Evaluării Naționale, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii au fost descoperiți, joi, cu telefoane mobile în sala de examen, lucru...

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București ( 12 Iunie 2021 )

  Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților...

 • Festivitate de absolvire, la Liceul "Hristo Botev" din București ( 3 Iunie 2021 )

  Festivitate emoționantă la Liceul Teoretic Bulgar "Hristo Botev", din Capitală! Absolvenții din promoția 2021 au sărbătorit terminarea liceului. Îmbrăcați cu robe, toci și eșarfe, cei 100 de absolvenți au fost aplaudați...

 • Garanție pentru sticlele din plastic, în scopul reciclării ( 19 Mai 2021 )

  Garanție de 50 de bani, pentru sticlele din plastic! Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat la un post de televiziune, că săptămâna viitoare va prezenta coaliției de guvernământ un act normativ...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2