Date companie
 
 
 
 

Elevii unui liceu din Buzau, obligati sa adune PET-uri de la groapa de gunoi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, buzau, elevi, groapa, liceul, smeeni, gunoi, pet
 

Mai multi elevi de la Liceul Agricol din Smeeni, judetul Buzãu, au fost obligati sã adune pet-uri de la groapa de gunoi din comunã. Copiii s-au aventurat printre deseuri dupã ce profesorii i-au amenintat cu scãderea notei la purtare. Conducerea scolii spune cã urma sa vanda pet-urile respective, pentru a moderniza scoala.

AMBIANTÃ (profesoara tipã la elev)

ADRIANA IORDACHE, profesor, Liceul Agricol Smeeni "Initiativa este a scolii, a doamnei directoare, si a Primãriei. Stau în microbi, dar se fac astfel de actiuni si în tarã si la alte licee!"

AMBIANTÃ elev: "-Dacã nu veniti? -2 si nota scãzutã la purtare. Ce sã facem?!"

VOX elevã: "Doamna directoare ne-a spus cã trebuie sã venim. -Vi se impune? -Nu numai nouã. La tot liceul! Tot liceul o sã vinã!"

TANTA BRATU, director, Liceul Agricol Smeeni "Le depozitãm si le vindem! -Si ce faceti cu banii? -Curãtenie în scoalã!"

NICU NÃSTASE, primar, com. Smeeni "Probabil din exces de zel, conducerea scolii i-a trimis pe copii la groapa de gunoi!"

Medicii spun cã elevii s-ar putea îmbolnãvi.

dr. ANGELA MAZDRAG, medic "Pot determina boli infectioase, pot sã dea toxinfectii alimentare, pot sã dea conjunctivite, dermite si nu în ultimul rând pot sã dea parazitozele intestinale!"

Conducerea Inspectoratului Scolar a demarat o anchetã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Româncă urmărită internațional, prinsă la Buzău ( 19 Octombrie 2019 )

  O femeie urmarită internațional de autoritățile din Austria, a fost prinsă, vineri, pe raza comunei Breaza, din județul Buzău. Pe numele femeii, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Vernești, era emis un mandat european...

 • Sute de amenzi pentru utilizarea la volan a telefonului mobil ( 14 Octombrie 2019 )

  În primele două zile de la intrarea în vigoare a noilor reglementări privind interzicerea folosirii telefonului mobil și a oricărui dispozitiv prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul condusului, polițiștii...

 • Rechizite în dar, oferite de Biserică elevilor din famiii nevoiașe ( 7 Septembrie 2019 )

  Șase sute de copii din familii nevoiașe au primit, în dar, rechizite școlare din partea parohiilor din Sectorul 6. Darurile au fost date prin intermediul Protoieriei Sector 6 București. Rechizitele au fost distribuite la Mânăstirea Chiajna.

 • Medaliații cu aur și argint la Olimpiada Internațională de Științele Pământului s-au întors acasă ( 5 Septembrie 2019 )

  Aur pentru țara noastră la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului! Lotul olimpic a revenit acasă cu o medalie de aur și trei medalii de argint obținute la a 13-a ediție care a avut loc în Coreea de Sud, în perioada 26 august - 3 septembrie.

 • Virusul West Nile face o nouă victimă ( 13 August 2019 )

  Un nou deces provocat de virusul West Nile! O femeie în vârstă de 64 de ani din județul Buzău a murit, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, din București. Rezultatele analizelor realizate de la Direcția de Sănătate Publică Buzău...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2