Date companie
 
 
 
 

Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal Awards

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : avocati, Popescu, legal, gala, asociatii, trofee, romanian, awards
 

Elitele avocaturii românești, premiate, joi seară, în cadrul celei de-a patra ediții a galei Romanian Legal Awards! 30 de trofee au fost acordate anul acesta, pentru a răsplăti eforturile, inovația și profesionalismul de care avocații au dat dovadă în activitatea lor.

ANDREI CRISTEA, prezentator, Romanian Legal Awards "Real Estate nu se limitează doar la rezidențial sau doar la credite de birouri, care evident au avut un record în ceea ce privește spațiile de închiriat. Real Estate înseamnă și retail, înseamnă și logistică, iar compania premiată de noi în această seară asistă liderul pieței de retail care are în acest moment 700 de magazine și în următorii doi ani va ajunge la 1000 de astfel de magazine. Vorbim despre câștigătorii Popescu și Asociații, Loredana Popescu, Real Estate."

LOREDANA POPESCU, avocat, „Popescu & Asociații” "Acest premiu reprezintă recunoașterea a multor zile de efort susținut, dar nu numai al meu, ci al întregii echipe cu care am lucrat într-un proiect care a fost extrem de complex. Am dedicat mult efort și eu și toți colegii noștri, este un proiect care încă este în desfășurare. Am încercat să dăm cele mai bune sfaturi, cea mai bună asistență juridică clientului nostru și ne bucurăm foarte mult că am reușit să obținem și o recunoaștere oficială. Orice premiu ne motivează, ne ajută să ne perfecționăm, e o confirmare a faptului că ceea ce facem facem bine, e o recunoaștere și ne motivează să avem același tip de activitate susținută, același ritm care uneori se mai pierde."

Premiată în cadrul galei Romanian Legal Awards a fost și activitatea desfășurată de către avocați în domeniul de banking.

ANDREI CRISTEA, prezentator, Romanian Legal Awards "Nu știu o altă companie care să livreze expertiză și succes cu atâta claritate pe piața românească într-un ritm atât de scurt: Popescu și Asociații, Dana Bivol."

DANA BIVOL, avocat, „Popescu & Asociații” "Vă mulțumesc pentru prezentarea foarte frumoasă făcută, sunt onorată să primesc acest premiu! Mulțumesc colegilor mei avocați, colegilor mei avocați parteneri, care se află astăzi alături de mine și mulțumesc în primul rând clienților, fără de care nu aș fi putut primi un astfel de premiu."

OCTAVIAN POPESCU, avocat, „Popescu & Asociații” "- Cred că această seară arată că profesia de avocat, în primul rând, este un lider printre profesiile care ies în față, indiferent de circumstanțe și situații. - Ce reprezintă acest premiu pentru dumneavoastă? - Reprezintă ce ar trebui să reprezinte pentru orice avocat serios, o bucurie pentru un an de muncă, nu doar a lui, ci a întregii echipe, nu doar a sa, care a venit și l-a ridicat, împreună cu colegii, care au venit și au participat la ridicarea sa, ci și a celor care au stat și au muncit la birou. Cum spunea cineva mai devreme, noi suntem cei norocoși, care am venit și l-am ridicat. Dar în spate, de fapt, se află multe ore de muncă, se află multă sârguință, se află multe nopți nedormite."

Chiar dacă anul 2020 s-a dovedit a fi unul plin de provocări pentru toate domeniile de activitate, acest lucru nu a reprezentat un impediment major și pentru firmele de avocatură.

OCTAVIAN POPESCU, avocat, „Popescu & Asociații” "Avocații învață că nu pot fi afectați de nimic, fiindcă ei trebuie să se descurce în situații care nu sunt întotdeauna cele mai fericite. În general, lucrezi cu ceea ce ai la îndemână și trebuie ca atunci când viața e mai grea sau situația este mai dificilă, să faci într-o formă sau alta să ieși la liman, să izbutești, să izbândești și atunci clar, pandemia a fost grea și pentru noi, dar în niciun caz nu ne-a pus într-o lumină nefavorabilă."

Galele Romanian Legal Awards reprezintă un moment cheie pentru toate casele de avocatură din România, având în vedere faptul că, la acest eveniment, sunt recunoscute, an de an, performanțele obținute de avocați, în anul precedent.


Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal Awards

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2