Date companie
 
 
 
 

Emil Boc sustine ca iesim din recesiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, PDL, parlamentari, crestere, boc, recesiune, economica
 

Măsurile de austeritate luate în 2010 încep să-și arate efectele. Anul acesta vom ieși din recesiune și vom avea creștere economică, spune premierul Emil Boc. Înainte de startul sesiunii parlamentare, senatorii și deputații PD-L s-au întâlnit pentru a discuta despre prioritățile legislative. La dezbateri a participat și președintele Traian Băsescu.

EMIL BOC, premierul României "Din punctul de vedere al Guvernului, prioritãtile noastre sunt legate, în special de urmãtoarele trei domenii: investitii, locuri de muncã si dezvoltare economicã si am solicitat aprobarea legislatiei care se aflã în Parlament pentru sustinerea programului de investitii, precum si legislatia care vizeazã mediul de afaceri, astfel încât sã putem consolida în 2011 mãsurile pe care le-am luat în 2010."

Un alt subiect discutat a fost revizuirea Constituției, punct la care șeful Executivului și-a exprimat speranța că noua alianță PSD-PNL va susține îmbunătățirea legii fundamentale. În plus, președintele Traian Băsescu le-a cerut parlamentarilor PD-L să voteze pentru anchetarea colegului lor, Dan Păsat. DNA a solicitat încuviințarea arestării preventive a democrat-liberalului pentru șantaj și folosirea autorității și influenței ca om politic. Si asta în vederea obținerii, pentru sine sau pentru persoane apropiate, de beneficii necuvenite provenind din contractele de achiziții publice încheiate cu primării din județul Giurgiu și derulate prin firma sa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2