Date companie
 
 
 
 

Emisiuni speciale de Paște, la Favorit TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Mai 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : paste, favorit, raluca, emisiuni
 

Program special, la Favorit TV, în prima zi de Paște! Dimineața începe cu voie bună și muzică dragă sufletului românului. De la ora 11:00, Raluca Diaconu și invitații ei vă invită să petreceți împreună cu ei la emisiunea „Paște Favorit-Moldova”, iar după-amiază, de la 15:30, vă așteaptă la „Paște Favorit”.

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „În prima zi de Paște avem ediții minunate, ediții superbe cu foarte mulți artiști cunoscuți din muzica populară și nu numai. Marcel Pavel și Machedonii au venit în ziua de Paște, în prima zi de Paște, la televiziunea Favorit, dar avem și ediții cu foarte mulți artiști din Moldova și Bucovina.”

MĂDĂLINA HÎLBOREA, interpretă de muzică populară „Fie ca această sărbătoare sfântă să ne aducă tuturor românilor multă sănătate, pace și liniște sufletească.” 

MARIUS ZGÂIANU, interpret de muzică populară „Le doresc tuturor românilor să aibă parte de un Paște Luminat cu iubire și cu cei dragi alături.” 

GEORGIANA PĂDURARU, interpretă de muzică populară „Le urez sărbători luminate, binecuvântate. Vreau să fiți responsabili pentru această perioadă și să urmăriți în continuare toate emisiunile pe care acest trust le realizează de fiecare dată cu foarte mare succes.” 

Nu ratați, mâine, în prima zi de Paște, emisiunile Favorit TV!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2