Date companie
 
 
 
 

Emisiuni speciale în a doua zi de Paște, la Favorit TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : paste, favorit, raluca, emisiuni
 

A doua zi de Paște continuă la Favorit TV, cu emisiuni dedicate tuturor românilor care iubesc tradiția autentică și muzica populară de calitate. Maratonul emisiunilor speciale dedicate sărbătorilor pascale încep la ora 9:00, cu „Paște în Banat”, iar de la ora 11:00 puteți urmării partea a doua a emisiunii „Paște Favorit Moldova”. După amiază, de la ora 15:00, Favorit TV vă oferă „Dor de Cântec, dor de neam”, iar seara, de la ora 18:00, „Paște Favorit copii”. De la ora 22:00, puteți urmmări partea a două a emisiunii „Paște Favorit”. .

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „În a doua zi de Paște avem, desigur, și artiști din Banat, dar și artiști din Moldova, din toate zonele țării. Avem ediții speciale foarte bine puse la punct și cu foarte multe momente surpriză. Am pregătit momente emoționante, dar și momente foarte vesele special pentru toți românii care ne urmăresc. Sărbători pascale pline de lumină, cu dragoste față de noi înșine, față de cei dragi nouă și față de mediul care ne înconjoară, față de lumea în care trăim, cred că asta ne-ar ajuta foarte mult.”

MĂDĂLINA HÎLBOREA, interpretă de muzică populară „Hristor a Înviat!” 

MARIUS ZGÂIANU, interpret de muzică populară „Hristos a înviat!” 

Nu ratați, în a doua zi de Paște, maratonul emisiunilor Favorit TV, televiziunea cântecelor noastre!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2