Date companie
 
 
 
 

Emoții la absolvire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Festivitate de absolvire
 

Emoții mari pentru absolvenții școlii postliceale Atlas și ai Liceului Teoretic Atlas din Capitală! Elevii au răspuns pentru ultima oară la strigarea numelor din catalog.

AMBIANȚĂ

Cadrele didactice le-au înmânat diplomele de absolvire cu ajutorul cărora își vor deschide un drum în viață.

NICOLETA RĂDUCAN, director, Școala Postliceală Atlas

"Mergeți pe drumul care vi se deschide în față, convinși că Școala Atlas prin profesorii săi v-a oferit uneltele de care aveți nevoie pentru a răzbate și pentru a reuși în viață."

DANIELA SANDU, profesor de pedagogie, Liceul Teoretic Atlas

"Avem două specialități: profilul Filologie și anul acesta inaugurăm prima generație de profil Pedagogic, Liceu Pedagogic - educatoare, învățătoare. Copiii de la Liceul Atlas sunt foarte deschiși, sunt joviali, sunt săritori și noi credem că i-am pregătit foarte bine pentru viață, le-am dat aripi să se descurce în viață indiferent care va fi profesia pe care și-o vor alege."

CLAUDIA TEODORESCU, profesor coordonator, Școala Postliceală Atlas

"Ne-am adunat cu emoție pentru o nouă festivitate de absolvire a Școlii Postliceale Atlas, unde avem două specializări, Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie cu peste 100 de absolvenți care își vor găsi un drum frumos către noua lor meserie de asistenți medicali."

NICOLETA POPA, reprezentant, Centrul Național Media

"Vă felicit, vă doresc mult, mult succes, atât în viața profesională, de aici încolo, la examene și nu numai, cât și în cea personală. Să deveniți niște oameni frumoși, așa cum vă doriți voi, și să transmiteți mesajul acestui liceu și cred că acestor ani frumoși pe care i-ați petrecut aici, în cumunitatea voastră, poate așa mai ajutați câțiva să se îndrepte spre acest liceu care este unul de excelență, o spun cu toată responsabilitatea. Național TV a fost partener media, un partener de nădejde pe toată perioada desfășurării activității și creșterii acestei școli și a avut șansa de a arăta întregii țări... ceea ce face acest liceu, oportunitatea pe care v-a oferit-o."

"Da, am puține emoții, dar am reușit să le stăpânesc.

- Ce specialitate ai terminat și ce vrei să faci pe viitor?
- Am terminat Asistent Medical Generalist, am făcut trei ani și aș vrea să lucrez în acest domeniu, în spital."

 "Emoțiile sunt foarte mari vă dați seama, că este o zi foarte mare pentru mine. Am terminat AMG 3 și pe viitor o să doresc să mă angajez ca asistentă."

"Sunt foarte entuziasmată că sunt astăzi aici și chiar am așteptat cu nerăbdare.

- Ce ai terminat?
- Am terminat specializarea asistent medical generalist și pe viitor sper să găsesc cât mai reprede un job. 
- Cum a fost la Școala Atlas?
- Surprinzător de bine, chiar am căutat ceva până i-am descoperit pe ei, profesorii sunt foarte dedicați și ne-au acordat foarte mult ajutor pe parcursul acestor ani și acum ne sprijină în continuare și la sfârșit."

"Am terminat cei trei ani și aș dori o carieră în asta, mai exact mi-aș dori să lucrez undeva la SMURD sau la Pompieri."

Prin întreaga sa activitate, Școala Atlas își asumă responsabilitatea formării unor tineri încrezători, buni profesioniști, capabili să se integreze într-o societate aflată în continuă schimbare.


Emoții la absolvire

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2