Date companie
 
 
 
 

Escroc prins în flagrant când lua 5.000 de euro șpagă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, euro, dosar, fals, calarasi, flagrant, blejnar, marian, diicot, influenta, escrocherie, primprocuror, pirca
 

O escrocherie pusă la cale de un individ din Călărași, încheiată cu încătușarea acestuia! Cu ajutorul unui alt individ certat cu legea, bărbatul a intrat în posesia unor informații privind dosarul penal al unei persoane cercetate în aceeași cauză cu fostul șef al A.N.A.F., Sorin Blejnar. După ce a aflat amănuntele din dosar, individul din Călărași a pus la cale un plan pentru a scoate bani de la persoana cercetată pentru trafic de influență. El s-a prezentat drept prim-procuror al D.I.I.C.O.T. și i-a cerut omului o sumă exorbitantă, ca să-l scoată basma curată. Când să pună mâna pe bani, însă, a avut o mare surpriză.

AMBIANȚA ”- Cum de v-ați gândit să spuneți că sunteți prim-procurorul de la D.I.I.C.O.T.? - Ați mai făcut așa ceva? - Îți pare rău?

Când a pus planul la cale, Marian Pîrcă era sigur că nu va da greș. El l-a sunat pe bărbatul cercetat pentru trafic de influență și i-a cerut 20.000 de euro, ca să-l scape de dosar. Persoana cu pricina a acceptat să-i dea șpaga cerută, dar a anunțat imediat și poliția. Așa se face că s-a prezentat la întâlnirea cu falsul prim-procuror având asupra lui 5.000 de euro marcați de polițiști.

MĂDĂLIN ZAMFIR, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș ”Am organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui barbat de 36 de ani. A fost depistat în timp ce primea suma de 5.000 de euro, de la o parte vătămată.”

Escrocul are toate șansele să ajungă după gratii, alături de cel care i-a dat pontul. Dacă va fi găsit vinovat de înșelăciune, Pîrcă ar putea sta 10 ani în închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2