Date companie
 
 
 
 

Escroc sentimental, prins în flagrant

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politisti, flagrant, site, femei, escroc, socializare, sentimental
 

Escroc sentimental, prins în flagrant de polițiștii bucureșteni! Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 51 de ani, originar din Arad, care storcea bani de la femeile cucerite pe site-urile de socializare.

AMBIANȚĂ "- Care era metoda dumneavoastră? De ce ați făcut asta? Câte femei ați înșelat? - Manevră polititcă! - De cât timp făceați asta? Vă îmbrăcați frumos, ca să le atrageți? - Exact ca și tine!"

Individul se prezenta drept angajat al unor ambasade, pilot sau militar și le spunea femeilor că are o situație materială foarte bună și că deține o vilă pe Șoseaua Kiseleff. Bărbatul își scotea victimele la restaurante de lux și, după ce le câștiga încrederea, le propunea un joc, pentru le arăta, chipurile, cât este de dezinteresat de partea materială. Potrivit anchetatorilor, în fiecare caz, el îi propunea femeii să pună împreună câte o sumă de bani într-un plic și să îl expedieze către locuința acesteia. Înșelăciunea se producea în momentul în care, în loc să introducă plicul cu bani în cutia poștală, el introducea un alt plic, gol, iar cel în care se aflau banii rămâneau în posesia lui.


    [2]    EMILIA MIHAI
purtător de cuvânt, Poliția Capitalei
"Individul a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să înșele o femeie. Mai exact, aceasta urma să depună într-un plic o sumă de bani, care urma mai apoi să fie trimisă la adresa acesteia de domiciliu, împreună cu o altă sumă de bani a individului respectiv. Dar se pare că nu au ajuns în cutia poștală unde trebuia să ajungă, de fapt, ci în buzunarul individului!"

În momentul flagrantului, suspectul, care are antecedente penale, tot pentru înșelăciuni, avea asupra lui 2.400 de lei. El a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Până acum, trei femei au depus plângere la Poliție, pe motiv că au fost înșelate prin această metodă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2