Date companie
 
 
 
 

"Eu când vreau să fluier, fluier", marele câștigător al Galei Premiilor Gopo 2011

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : 2011, premii, gala, gopo
 

Filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", regizat de Florin Șerban, este marele câștigător al Galei Premiilor Gopo 2011. Lungmetrajul a fost premiat la șapte categorii. Seara oscarurilor romanesti a a fost marcata de emotii.

CLARA VODĂ, actriță "-Emoții mari? -Da, nu foarte mari, dar reușesc să le stăpânesc!"

ADA CONDEESCU, actriță "Eu vreau să mă bucur foarte mult de evenimentul ăsta, care este întra-adevăr foarte bine organizat și este un eveniment frumos!"

Filmul "Eu când vreau să fluier, fluier" și-a adjudecat nu mai puțin de șapte trofee, dupa ce fusese nominalizat la 13 categorii. Și "Caravana
Cinematografică" a plecat acasă cu patru statuete Gopo. Pentru prestațiile lor, Victor Rebengiuc și Mirela Oprișor au primit "Premiul pentru cel mai bun actor", respectiv cel pentru "Cea mai bună actriță într-un rol principal". George Piștereanu, protagonistul din "Eu când vreau să fluier, fluier" a primit "Premiul Tânără Speranță".



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal Awards ( 4 Iunie 2021 )

    Elitele avocaturii românești, premiate, joi seară, în cadrul celei de-a patra ediții a galei Romanian Legal Awards! 30 de trofee au fost acordate anul acesta, pentru a răsplăti eforturile, inovația...

  • Consiliul Român pentru Publicitate a împlinit 20 de ani de activitate ( 25 Septembrie 2019 )

    Consiliul Român pentru Publicitate, la ceas aniversar! Instituția care se ocupă de autoreglementarea industriei de publicitate din țara noastră a marcat momentul împlinirii celor 20 de ani de activitate printr-un eveniment de senzație, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Gala aniversară a reunit numeroși parteneri locali și internaționali ai instituției, experți internaționali în domeniul autoreglementării în publicitate, precum și specialiști ai instituției.

  • Concurs de snowmobile, în stațiunea Stâna de Vale ( 23 Februarie 2019 )

    Motoare turate la maximum, în regatul zăpezii de la Stâna de Vale! 50 de participanți din din România și șase din Polonia s-au luat la întrecere în cadrul celei de-a șasea ediții a concursului de snowmobile EMF Extreme, organizat...

  • Competiție internațională de golf, la Pianu de Jos ( 10 Iunie 2018 )

    Golful câștigă teren în România! Clubul de golf Paul Tomiță și-a deschis porțile, în acest weekend, pentru primul eveniment din seria, PRO–AM Golf for Everyone, organizat de Asociația Golferilor Profesioniști la Pianu de Jos, în județul Alba.

  • Olimpicii de la Școala Gimnazială nr. 59 din Capitală, premiați la Sala Dalles ( 8 Iunie 2018 )

    Olimpicii Școlii Gimnazile nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din Capitală, premiați cu medalii și diplome la Sala Dalles!

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2