Date companie
 
 
 
 

Evacuare fortata dintr-o pizzerie din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, familie, evacuare, autorizatie, mascati, pizzerie
 

O familie din Galați, care deține o pizzerie în centrul orașului, a fost luată pe sus de o echipă de mascați. Proprietarii (un italian, fiica sa si mama acesteia) se baricadaseră în clădire, pentru a împiedica demolarea localului. Pizzeria a rămas fără autorizație, după ce biserica din vecinătate a dovedit în instanță că terenul de sub clădire îi aparține. Patronul italian a primit autorizație de la Primărie să construiască localul, dar biserica din apropiere a dat Primăria în judecată. După ce s-a dovedit că terenul de sub pizzerie aparține lăcașului de cult, patronului i-a fost retrasă licența. Momentul evacuării cu forța a provocat un început de revoltă pe stradă. Câțiva cetățeni au huiduit si au injurat primăria gălățeană.

NICUȘOR CIUMACENCO, viceprimar, Galați "Nu este un moft al Primăriei. Eu sper să se înțeleagă Este o decizie a unei instanțe."

Acțiunea de evacuare a avut loc în prezența unei ambulanțe, a reprezentanților ISU, dar și a celor de la Protecția Copilului, pentru că patronul are 3 copii. Doi sunt minori, dar niciunul dintre ei nu s-a aflat în imobil. In ciuda protestelor, angajații primăriei au continuat demolarea pizzeriei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2