Date companie
 
 
 
 

Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viata, bucuresti, copii, tara, Giurgiu, ferma, adulti, excursie, relaxare
 

Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde oamenii își pot petrece timpul liber. Cine dorește un grătar la iarbă verde amenajat special în acest scop, o escapadă la terasă chiar în mijlocul naturii ori o repriză de pescuit, găsește în aceste locuri condiții numai bune. Există chiar și ferme pregătite pentru citadinii care doresc să experimenteze, fie și pentru câteva ore, viața la țară. O astfel de fermă există la kilometrul 23 al autostrăzii A 1, în județul Giurgiu, care atrage, în egală măsură, copiii și adulții.

VOX ”Nu am ajuns weekend-ul acesta la mare sau la munte. Preferăm să venim la marginea Bucureștiului, ne relaxăm cu copii, mai văd și animalele.”

Copii se pot distra la locurile de joacă special amenajate, pot călări ponei sau pot vizita o casă țărănească. Proprietarii fermei au pus accent pe diversitate. Au vite, capre, oi, găini, iepuri și porci. Cultivă grâu și porumb, dar au și livadă și o grădină cu de toate. Castraveții, vinetele, roșiile, ardeii, ceapa, usturoiul ori varza, cultivate natural, ajung pe masa vizitatorilor. Toamna, legumele ajung în borcane, sub formă de zacuscă, bulion, pastă de ardei sau dulceață. Toate sunt păstrate în beci, alături de vin și afinată. În lăptăria de la fermă sunt produse iaurturi și brânzeturi, iar în carmangerie este procesată carnea animaleloor și păsărilor de la fermă.

LIVIU ROZS, antreprenor "Ferma noastră este foarte căutată de bucureșteni, de familii care vin împreună cu copiii, pentru a vedea toiate animalele domestice crescute frumos și libere. Îi așteptăm împreună cu toate produsele făcute de noi, sănătoase în primul rând."


Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2