Date companie
 
 
 
 

Exercițiu de prindere a traficanților de țigări, pe mare și pe uscat, cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ziua, tigari, traficanti, frontiera, exercitiu, politiei
 

Ziua Poliției de Frontieră a fost prefațată, la Sulina, de un exercițiu desfășurat pe mare și pe uscat. Demonstrația oamenilor legii a vizat urmărirea și prinderea unor traficanți de țigări, reperați înainte să ajungă la mal. Mascații au folosit chiar și armele din dotare.
Deși a fost doar un exercițiu, oamenii legii au dat astfel un avertisment clar că niciun infractor nu le poate înșela vigilența! Din program n-au lipsit demonstrațiile de arte marțiale. Printre cei care și-au arătat măiestria s-a numărat și un cuplu care a câștigat numeroase concursuri naționale de karate.

AMBIANȚA "- Am înțeles cã sunteți soț și soție. Cum decurg lucrurile acasă? - Bine! - Foarte bine, ne înțelegem bine, suntem cãsãtoriți de nouã ani, avem o fetițã de cinci ani. - Acasã nu vã antrenați deloc?- Nu, suntem niște oameni pașnici, energia ne-o consumãm la sector, la salã."

Șeful Detașamentului de Intervenție Rapidă este, de asemenea, un campion.

IULIAN ȘTEFAN GHEBA, șeful Detașamentului de Intervenție Rapidă "Sunt campion mondial si european de kempo. Am luptat atât în meciuri profesioniste, cât si la meciuri de amatori. - Ce v-a atras în Politie? - Munca! Mi-a plãcut munca de Politie, mi-a plãcut, în sine, arma."

Poliția de Frontieră își sărbătorește ziua marți, 24 iulie. La această dată, acum 148 de ani, domnitorul Alexandru Ioan Cuza unifica instituțiile grănicerești din Moldova și Țara Românească și punea, astfel, bazele unui sistem modern de pază la hotarele țării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2