Date companie
 
 
 
 

Explozie de proporții într-un bloc din Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, spital, ancheta, explozie, apartamente, bloc, butelie, rani grave, barbat, acumulari gaze, autoturisme avariate
 

Explozie de proportii intr-un bloc din Constanta! Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital cu răni grave, iar mai multe apartamente și autoturisme au fost avariate. Deflagrația, urmata de un incendiu, a fost provocată de acumulările de gaze produse de la o butelie, după ce proprietarul și-ar fi aprins o țigară.

AMBIANȚĂ (pompierii întind un furtun): "Dã-i repede, hai!"
AMBIANȚĂ (evacuãri)
AMBIANȚĂ (rănit pe targã)

Propietarul apartamentului în care s-a produs deflagratia a fost rănit grav, iar alte două persoane au suferit atacuri de panică.

dr. ALEXANDRU COJOCARU, SMURD Constanta: "Este un pacient cu arsurã de gradul 1 si 2 pe 45% din suprafata corporalã, cu arsuri la nivelul fetei; a trebuit protezat respiratoriu, acum este stabil."

Explozia s-a auzit de la un kilometru depãrtare. Bucãti din balcoane au fost aruncate la peste 30 de metri distanță. Trei autoturisme aflate de cealaltã parte a bulevardului au fost avariate.

VOX: "- V-a sãrit usa în urma exploziei? - Da, bineînteles. - Alte pagube mai sunt? - La prima vedere doar asta."

VOX: "Eram în pat, în casã, s-a auzit o bubuiturã, s-a zdruncinat blocul, mi-a spart geamul de la balcon, usa strâmbã!"

VOX: "Ne-a zguduit. La etajul patru, în blocul de vizavi... s-a auzit puternic, puternic. Am zis cã-i cutremur, nicidecum o explozie."

VOX: "Stau la blocul vizavi, deci în spate cum ar veni, este la 30 de metri distantã. Eram în sufragerie, zgomotul a fost extraordinar, geamurile au fãcut cã am crezut cã se smulg. Cumplit."

Două autospeciale ale ISU Dobrogea au intervenit timp de peste două ore pentru stingerea focului.

mr. DAN CONSTANTINESCU, Brigada de pompieri "Dobrogea": "Incendiul a fost lichidat, incendiul a fost din cauza unei acumulãri de gaze. A fost gãsitã o butelie... care a fost gãsitã mergând practic, când am ajuns."

Ancheta a fost preluatã de politistii constănțeni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2