Date companie
 
 
 
 

Explozie devastatoare, într-un bloc de garsoniere din Reșița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, explozie, bloc, ranite, garsoniere, resita
 

Trei persoane rănite grav, o garsonieră distrusă în totalitate și alte 15 avariate serios, acesta este bilanțul deflagrației produse, sâmbătă, într-un bloc din municipiul Reșița. Suflul exploziei a fost atât de puternic, încât cioburile și bucățile de zid au fost aruncate la 100 de metri de clădire. Un bărbat surprins de explozie s-a ales cu arsuri pe cel puțin 60% din suprafața corpului și a fost transportat cu un elicopter S.M.U.R.D. la Spitalul de Arși din București.

ȘTEFAN LISI, medic, Ambulanța Reșița "Noi am găsit trei victime, în stare foarte gravă, pe care le-am dus la U.P.U.. O victimă este în stare foarte gravă, iar restul sunt în stare mediu spre grav."

Ceilalți locatari au tras o sperietură zdravănă.

VOX "Așa am făcut. Am sărit. Am zis că îmi sare inima. Am văzut nu prima placă, a doua."

VOX "Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar partea cealaltă nu are nici tavan, nici nimic. Cred că nu mai e nici peretele, pentru că toată mobila e venită spre mijloc."

DRAGOȘ MATEESCU, purtător de cuvânt, I.S.U. Semenic "Explozia a zburat partea dinspre est a blocului. Efectiv, nu se mai poate locui în apartamentul respectiv, dar au fost afectate și toate celelalte."

Primăria Reșița a promis că va face toate demersurile pentru ca oamenii să își poată repara locuințele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2