Date companie
 
 
 
 

Explozie devastatoare, într-un bloc din localitatea clujeană Florești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, explozie, apartament, bloc, floresti
 

O puternică explozie a zguduit un bloc de locuințe din localitatea clujeană Florești. 16 apartamente și șase automobile au fost afectate de suflul deflagrației declanșate, cel mai probabil, de o acumulare de gaze. Explozia, care a fost urmată de un incendiu, nu s-a soldat cu victime.

VOX "Un sunet infernal! Ne-am trezit din somn la două noaptea. Agitație, toți vecinii pe casa scării."

Proprietara apartamentului care a sărit în aer, nu era acasă. Când a aflat de incident, a suferit un atac de panică.

VOX "Am auzit o bubuitură, dar am crezut că este un tunet, ceva furtună. Am coborât și erau pompierii deja. M-am speriat de ce s-a întâmplat în general. Acuma, mașina... Am mai văzut geamuri sparte."

În blocul afectat de explozie locuiesc peste 60 de familii. Prefectul de Cluj le-a promis oamenilor că va cere de la Guvern bani din fondul pentru situații de urgență, pentru renovarea locuințelor.

GHEORGHE VUȘCAN, prefect, județul Cluj "La dezastrul pe care l-a produs explozia, în alte condiții ar fi fost mulți morți și răniți. Vom găsi soluții să îi ajutăm pe cetățeni să își reorganizeze gospodăriile."

Specialiștii urmează să stabilească dacă explozia a afectat structura de rezistență a imobilului și dacă se mai poate locui acolo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2