Date companie
 
 
 
 

Explozie în Centrul Vechi al Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, explozie, centrul, vechi, defectiune, panou, electric
 

O explozie puternică s-a produs seara trecutã în subsolul unei clădiri din Centrul Vechi al Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rãnit.

AMBIANTÃ (masina SMURD)

VOX: "Plec de teamã, logic!"

VOX: "Eu am anuntat 112! S-a fãcut o explozie! Parcã era la cutremur!"

RADU MIHAI, localnic "O bubuiturã imensã, s-au miscat ceva scaune si pe Smârdan, de la terase! A fost putinã panicã, dar dupã aia a fost totul ok!"

Se pare cã totul a pornit de la un panou electric. Locuitorii din zonã susțin că o astfel de defecțiune a avut loc și în urmã cu câteva sãptãmâni. Mai mult, spun oamenii, în varã au fost fãcute lucrãri la instalația electricã exact în locul unde s-a produs explozia.

MIHAI PASCU, locotenent ISU "Echipajele ISU au fost solicitate sã intervinã cu trei autospeciale cu apã si spumã, o autospecialã de salvare de la înãltime, o descarcerare si o ambulantã pentru o explozie urmatã de un incendiu. S-a constatat cã arde cu flacãrã deschisã sub o terasã a unui imobil din zonã!"

Zona a fost izolatã, iar o parte dintre barurile din Centrul Vechi au rãmas fãrã curent electric. Autoritãtile au demarat o anchetã pentru a stabili cauza producerii exploziei.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2