Date companie
 
 
 
 

Explozie în subteran la o conductă de gaze, la Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, explozie, locatari, suceava, gaze, bloc, evacuati, canal, capace
 

Momente de groază, într-un cartier din Suceava, unde s-a produs o explozie în subteran, din cauza unei acumulari de gaze. Capacele sistemului de canalizare au fost aruncate în aer de forța deflagrației, iar geamurile apartamentelor s-au spart. Locatarii blocuri din imediata apropiere au fost evacuați de urgență.

VOX "Acumulare de gaz. A fost reparație, ieri, la scara C. Cum a reparat, nu știe nimeni! Acumularea a fost și s-a produs explozia. Capacele la canalizări au sărit. Ne-au evacuat din casă!"

VOX "Am auzit din casă. N-am știut ce-i, am crezut că a trasnit ceva. M-am dus la deal și am găsit capacele sărite acolo. S-a făcut de la gaz. Uite, că ăștia de la gaz sunt de vină, că sunt găuri facute, uitati, de ieri."

VOX "Am anunțat pompierii și ne-au zis să ieșim toți de pe scară afară."

VOX "A explodat ceva. Eu nu eram în casă, eu am auzit. Au sărit capacele de la canal! Unul a sarit în sus. Așteptăm, dacă au zis să părăsim blocurile."

Echipele de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și de la S.M.U.R.D. au acționat, mai întâi, pentru evacuarea locatarilor, după care lucrătorii de la compania de distribuție a gazelor au făcut măsurători pentru identificarea sursei scurgerii de gaze. Locuitorii din zona în care s-a produs deflagrația au rămas în afara perimetrului exploziei, supravegheat de polițiști și de jandarmi, până în momentul în care nu a mai existat niciun pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2