Date companie
 
 
 
 

Explozie într-un bloc din Brăila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, explozie, arsuri, bloc, aragaz, batrani, Braila
 

Deflagrație într-un bloc din Brăila! Locatarii au fost treziți din somn de o explozie puternică produsă înapartamentul unor bătrâni. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 77 de ani, s-a trezit dis de dimineață și a vrut să aprindă aragazul, moment în care s-a produs deflagrația. Omul a fost aruncat câțiva metri de suflul exploziei și a suferit arsuri pe 17 la sută din suprafața corpului și traume. Soția lui, care se afla într-o altă cameră, a fost rănita ușor.

MIHAI IUGULESCU, manager, S.J.U. Brăila "Sunt arsuri de gradul 1, 2 si 3, care interesează fața, fața anterioară a gâtului, cei doi umeri, brațul drept, puțin din brațul stâng, mâinile și puțin din piciorul drept."

Bubuitura puternică a trezit tot blocul. 17 apartamente și cinci mașini din parcare au fost avariate. O femeie care locuiește vis-a-vis de apartamentul bătrânilor s-a trezit cu ușa smulsă din perete. Oamenii au intrat în panică și au ieșit imediat afară.S

VOX "Ne-a luat din somn, vă dați seama. Cioburi peste tot în pat, copilul a urlat, s-a speriat. A fost și un praf de la suflul ăla, un fum. Ne-am speriat, am crezut că a luat și foc."

AMBIANȚĂ "M-am trezit cu bubuitura și... alea sparte. A fost fracțiune de secundă, nu a fost... Toate geamurile acolo s-au dus. M-a tăiat."

VOX "Mie mi-au sărit două geamuri de la ușă. Au căzut peste mine. S-a cutremurat, eu am zis că cade plafonul."

DANIEL MOVILEANU, comandant, I.S.U. Brăila "În urma exploziei au rezultat pagube materiale la aproximativ 17 apartamente din scara blocului, respectiv ușile de la intrare."

O echipă de specialiști va stabili dacă structura de rezistență a blocului a fost avariată. De asemenea, se va face o evaluare a pagubelor, în vederea despăgubirilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2