Date companie
 
 
 
 

Explozie într-un bloc din Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, pitesti, gaze, bloc
 

Momente de groază într-un bloc din Pitești! Un bărbat a fost grav rănit, după ce o explozie puternică a devastat un apartament situat la etajul doi. Deflagrația s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. În apartament se aflau doi frați, care executau lucrări de amenajare a locuinței. La un moment dat, unul dintre ei a aprins o țigară. Explozia a fost atât de puternică, încât bucăți de geam și termopan au zburat la aproximativ 15 metri de imobil. Speriați de bubuitură, toți locatarii au ieșit afară.

AMBIANȚĂ "- Ce s-a întâmplat? A aprins țigara? - Da, a aprins țigara. - Unde erai atunci? - Eram în pat."

VOX "- Deci, a fost fratele meu, eu și a explodat total, a ieșit ușa total. - A vrut să aprindă tigara? - Da, a aprins țigara! Da, a aprins tigara și a ieșit pe afară toate alea, scurgeri de gaze."

Suflul exploziei a smuls ușa din perete și a spart ferestrele. Din fericire, deflagrația nu a fost urmată de incendiu.

VOX "Noi am crezut că s-a împușcat cineva acolo."

VOX "M-am speriat, dar nu știam de ce. S-a auzit o bubuitură, dar nu știam de ce și pe urmă am ieșit și eu, am deschis ușa."

Bărbatul care și-a aprins țigara a ieșit pe hol în flăcări. El a suferit arsuri puternice, iar vecinii i-au sărit în ajutor până când a venit salvarea.

VOX "- Am ieșit cu soțul și el ardea și am sărit cu pătura și i-am stins focul. - Ați sărit și l-ați salvat. - Da, pe cel pe care l-a luat salvarea. Am sărit toți vecinii."

MARIUS PASCU, medic, S.M.U.R.D. "Am găsit pacientul stabil, dar cu arsuri importante la nivelul feței și căilor aeriene și la torace și membre superioare. A fost transportat la spital, intubat."

Bărbatul a suferit arsuri pe față și pe mâini și este în stare gravă. Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauza deflagrației și pagubele produse.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2