Date companie
 
 
 
 

Explozie într-un bloc din Reghin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, bloc, reghin, garsoniere
 

Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Reghin! Sapte apartamente au fost afectate, iar trei dintre ele au usile si geamurile spulberate de suflul deflagratiei, produse la etajul al doilea. Un bărbat a vrut sã-si încãlzeascã un ceai, a dat drumul la butelie, iar când a aprins chibritul, o parte a bucatariei a sarit in aer. Usa de la intrare a fost proiectatã în apartamentul vecin, iar geamurile de la balcon s-au spart. Din fericire, nici o persoanã nu a fost rãnitã.

VOX "- M-am dus sã încãlzesc un pic de ceai si când am aprins focul o explodat. Na! Si am stins repede focul, am fost si pompier. N-am lãsat-o deschisã. Când am deschis-o de la acumulãri de gaz ceva o fãcut bum."

plt. maj. MIHAI PREDA, I.S.U. Reghin "În urma deflagratiei produsã de acumulãri de gaze de la o butelie, sunt sapte apartamente cu cel unde s-a întâmplat explozia; s-au degradat usile, gemurile de la balcon, usile metalice au fost deteriorate, plus un autoturism pe care au picat cioburile."

VOX "Ce am auzit? Am fost în casã. O bubuiturã mare si- Ajutor, ajutor! Când sã deschid usa, nu mai puteam sã deschid usa cã o blocat usa mea. Si când or deschis vecinii atunci, întuneric!"

VOX "S-a fisurat geamul si aici capota, în rest nimic altceva."

Pagubele se ridicã la câteva mii de lei. Cei afectati vor fi nevoiti sã-si suporte singuri cheltuielile de reparatie, întrucât bãrbatul care a provocat explozia nu are nici un venit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Decese și oameni internați în spital, în urma deratizării efectuate într-un bloc ( 18 Noiembrie 2019 )

  Alertă, la Timișoara! Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la câteva ore distanță, după ce în bloc ar fi avut loc o deratizare. Alți 18 locatari din bloc, între care și copii, au ajuns în stare gravă la spital. Seria nenorocirilor...

 • În încercarea de a se sinucide, o femeie a pus în pericol tot blocul ( 22 Octombrie 2019 )

  În încercarea de a se sinucide, o femeie din județul Iași a pus în pericol tot blocul. Incidentul a avut loc, luni după-amiază, în localitatea ieșeană Dancu, unde femeia de 44 de ani a încercat toate metodele ca să-și ia viața.

 • Pescar înecat în apele Mureșului, la Reghin ( 9 Iunie 2019 )

  Caz dramatic, în Reghin! Un bărbat în vârstă de 63 de ani, plecat la pescuit în urmă cu o zi, a fost găsit înecat în râul Mureș. Poliția din Reghin a fost alertată de un bărbat, prieten cu pescarul. Acesta le-a spus polițiștilor...

 • Bătrân decedat în urma exploziei unei butelii, în Topraisar ( 6 Mai 2019 )

  Explozie urmată de incendiu, într-o gospodărie din Topraisar, județul Constanța! Un bărbat de 85 de ani a murit, luni dimineață, în urma exploziei unei butelii aflate într-o anexa de lângă locuință. Bătrânul a fost găsit carbonizat...

 • Explozie în apartament ( 3 Aprilie 2019 )

  Panică într-un bloc din Cluj-Napoca! O epxlozie puternică s-a produs într-un apartament situat la parter. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Deflagrația a fost urmată de focare mici de incendiu, mai multe piese de mobilier fiind cuprinse de flăcări.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2