Date companie
 
 
 
 

Explozie într-un bloc din Reghin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, bloc, reghin, garsoniere
 

Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Reghin! Sapte apartamente au fost afectate, iar trei dintre ele au usile si geamurile spulberate de suflul deflagratiei, produse la etajul al doilea. Un bărbat a vrut sã-si încãlzeascã un ceai, a dat drumul la butelie, iar când a aprins chibritul, o parte a bucatariei a sarit in aer. Usa de la intrare a fost proiectatã în apartamentul vecin, iar geamurile de la balcon s-au spart. Din fericire, nici o persoanã nu a fost rãnitã.

VOX "- M-am dus sã încãlzesc un pic de ceai si când am aprins focul o explodat. Na! Si am stins repede focul, am fost si pompier. N-am lãsat-o deschisã. Când am deschis-o de la acumulãri de gaz ceva o fãcut bum."

plt. maj. MIHAI PREDA, I.S.U. Reghin "În urma deflagratiei produsã de acumulãri de gaze de la o butelie, sunt sapte apartamente cu cel unde s-a întâmplat explozia; s-au degradat usile, gemurile de la balcon, usile metalice au fost deteriorate, plus un autoturism pe care au picat cioburile."

VOX "Ce am auzit? Am fost în casã. O bubuiturã mare si- Ajutor, ajutor! Când sã deschid usa, nu mai puteam sã deschid usa cã o blocat usa mea. Si când or deschis vecinii atunci, întuneric!"

VOX "S-a fisurat geamul si aici capota, în rest nimic altceva."

Pagubele se ridicã la câteva mii de lei. Cei afectati vor fi nevoiti sã-si suporte singuri cheltuielile de reparatie, întrucât bãrbatul care a provocat explozia nu are nici un venit.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2