Date companie
 
 
 
 

Explozie, într-un bloc din Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, incendiu, explozie, locatari, bloc, scurtcircuit, televizor
 

Explozie urmată de incendiu, într-un bloc din Timisoara. Cauza? Un scurt-circuit produs de un televizor. Toti locatarii au fost evacuati.

VOX "De la un televizor. Am înteles cã un televizor a explodat si domnul e putin mai solid si are si probleme locomotorii si pânã s-a deplasat, copiii nu erau acasã!"

VOX "I-a luat televizorul foc si dupã aceea s-o auzit bubuit si o luat foc. -Ati auzit? -Da, am vãzut flama de la elecric si dupã aia o bubuit tot."

Proprietarul apartamentului, în vârstã de 67 de ani si alti patru locatari au fost transportati la spital.

dr. FABIANA TUNDE, Spitalul Județean Timișoara "Au fost adusi cinci pacienti cu vârste cuprinse între 17 si 67 de ani, cu intoxicatie cu fum în urma unui incendiu. Toti sunt în curs de investigare, se aflã la oxigen si sunt monitorizati."

slt. OVIDIU BUZDUCEA, Detașamentul de Pompieri 2 Timișoara "A fost evacuat tot blocul, iar cinci persoane au fost transportate la spital în urma intoxicãrii cu monoxid de carbon. În momentul de fatã incendiul este lichidat si urmeazã sã stabilim cauza probabilã de initiere a incendiului."

De teama unei noi explozii, alimentarea cu gaze a blocului a fost oprită.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Ludovic Orban anunță crearea a 200 de paturi noi pentru pacienții COVID ( 16 Noiembrie 2020 )

  Ludovic Orban susține că vinovăția colectivă invocată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț a fost o declarație făcută într-un moment dificil!

 • Cronica tragediei de la A.T.I. Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  MONICA APOSTOL, reporter ”Incendiul ucigaș din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț a izbucnit sâmbătă seară. Apelul la serviciul unic de urgență 112 a venit cu puțin înainte de ora 19:00.

 • Anchetă în cazul incendiului de la secția A.T.I. din Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  Anchetă de amploare, în cazul incendiului devastator de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț! O echipă formată din procurori de la Parchetul General, polițiști și specialiști în...

 • Containere pentru triaj epidemiologic, la Timișoara ( 9 Noiembrie 2020 )

  Șase containere formează o nouă zonă de triaj epidemiologic la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara. Acestea au fost aduse de la rezerva de stat a României și sunt...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2