Date companie
 
 
 
 

Explozie într-un bloc din Zărnești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, arsuri, bloc, butelie, femeie, zarnesti
 

Explozie devastatoare într-un bloc din localitatea brașoveană Zărnești! S-a întâmplat dimineața, în momentul în care soția proprietarului apartamentului se pregătea să prepare o cafea. Butelia din bucătarie a explodat.

VOX ”A venit să facă o cafea, a aprins becurile, a dat drumul la butelie, a aprins bricheta să facă cafeaua și a bubuit. Ea era sub masă.
 
Soțul femeii a auzit bubuitura puternică și țipetele acesteia și a sărit să o ajute. Când a ajuns în bucătarie, s-a îngrozit! Ușa și fereastra erau rupte de suflul exploziei, iar toate obiectele din bucătarie zăceau distruse.Femeia a suferit arsuri de gradul doi pe față și mâini și a fost dusă de urgență la spital. Explozia a fost atât de puternică încât a afectat și locuințele vecinilor.

AMBIANȚĂ  ”- Ia uite, e desfacută în două. Trebuie schimbată. Încerc sa fac tot posibilul, să văd, poate pot să o repar cumva, că nu putem să stăm așa de sărbatori. - Nu cred că se mai poate. Nu mai ai ce-i face! - Acolo la colț se vede fisura pâna mai jos. Blocul e vechi. Nu știu cât o să reziste. Nu știu cum o să stăm. Doamne ferește de un cutremur!”

Garsoniera în care s-a produs explozia se află la etajul 4, iar cauza pare să fie o scurgere de gaz de la o butelie. Suflul exploziei a afectat, în total, 17 locuințe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2