Date companie
 
 
 
 

Explozie mortală la sediul firmei unchiului Simonei Halep

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lactate, produse, explozie, angajata, firma, omorat, simona, Halep, dorobantu
 

Necaz în familia Simonei Halep! O explozie puternică a zguduit, sâmbătă, sediul firmei procesare a produselor lactate, din Dorobanțu, care aparține unchiului sportivei. Centrala termică a sărit în aer și explozia a omorât pe loc o angajată. Femeia, în vârstă de 45 de ani, era chiar în încăperea în care se afla centrala, când s-a produs deflagrația. Imediat, întreaga familie Halep s-a reunit la locul nenorocirii: unchiul, tatăl și fratele tenismenei!

STERE HALEP, tatăl Simonei Halep "Nu știu nimic! Doar ce am venit. Nici nu știu ce s-a întâmplat."

VOX "- Ea nu avea voie acolo. - De ce? - Nu era locul ei acolo, de a intra. Avea paznic. Ăla făcea focul, alimenta. O fata necajită, cu trei copii. Soțul ei a decedat."

AMBIANȚĂ "- Ne poți spune ce s-a întâmplat? - Nu știu nimic!"

VOX "La fața locului s-a deplasat o autospecială de pompieri. Au degajat, au eliberat persoana respectiva și au permis accesul organelor abilitate, pentru efectuarea cercetărilor."

Zgomotul produs de explozie s-a auzit în toată localitatea și i-a îngrozit pe oamenii din zonă.

VOX "- O bubuitură! - Ați auzit? - Da, din casă. Eu stau tocmai pe strada cealaltă și am auzit din casa."

VOX "- Noi eram în casă la ora aia. - Ați auzit bubuitura? - Am auzit! S-au zdruncinat pereții de am crezut că e cutremur."

Inspectoratul Teritorial de Muncă și poliția au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs deflagrația și a răspunderii în acest caz« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2