Date companie
 
 
 
 

Explozie puternică într-un bloc din Bacău! Proprietara a suferit răni grave, iar zeci de locatari au fost evacuați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, explozie, locuinta
 

Explozie puternică într-un bloc din Bacău! Proprietara, o femeie de 72 de ani care locuia singura, a suferit răni grave si a fost dusă la spital cu ambulanța. Zeci de locatari au intrat în panică și au fost evacuați de pompieri. Cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unor acumulari de gaze, pentru că femeia a uitat aragazul aprins.

VOX: " O victimă de 72 de ani care a suferit arsuri termice prin explozie. Pacienta era stabilă și dusă la unitatea de primiri urgențe, a fost vorba despre o explozie, probabil scurgere de gaze de la aragaz.

Mai multe mașini din parcare au fost distruse din cauza bucăților căzute din balconul apartamentului unde a avut loc deflagrația.

ANDREI GRECU, purtător de cuvânt, I.S.U. Bacău: " A fost afectată ușa de la bucătarie plus geamul spulberat, iar tâmplaria a căzut pe niște autoturisme parcate în fața blocului. Deflagrația nu a fost urmată de incendiu.

Structura blocului nu a fost afectată în urma deflagrației, iar oamenii s-au putut întoarce în locuințe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2