Date companie
 
 
 
 

Expoziție de excepție în Spațiul Public European

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : expozitie, fotografie, Dan Lazarescu
 

Expoziție de fotografie de excepție în Capitală! Grupul "La Conacul Fotografilor", format din 4.000 de membri, a organizat o expoziție la Spațiul Public European. 64 de lucrări spectaculoase, cu diverse teme, au fost aduse în fața publicului, după o selecție riguroasă. Fotografii au trimis juriului peste 300 de lucrări, însă au fost selectate doar cele care au îndeplinit anumite criterii, spune organizatorul expoziției.

GELU COLTĂU, organizatorul expoziției

"Întotodeauna, o fotografie transmite un mesaj. Fotografia este o imagine de moment, pe care o reținem. Ne place sau nu ne place, ideea este că acea imagine rămâne fracțiunea. (...) Fotografiile sunt cele care rețin momente din viață."

Dan Lăzărescu practică de mulți ani fotografia, iar la această expoziție participă cu trei lucrări. Lucrarea care îi place cel mai mult este un portret al prietenei fiicei sale.

DAN LĂZĂRESCU, fotograf

"Toate genurile de fotografie îmi plac foarte mult! La această expoziție, am participat cu portrete. Îmi place să fotografiez chipuri. Transmit emoții, iar mie îmi place să surprind emoția."

Expoziția se află la prima ediție. Cei care nu au trecut pragul evenimentului, încă o mai pot face până pe data de 15 septembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2