Date companie
 
 
 
 

Expoziție de păsări și iepuri de rasă, în Sala de Sport din Otopeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sport, expozitie, pasari, sala, otopeni, iepuri
 

Expozitie de pasari de rasă și iepuri, oganizată în acest sfârșit de săptămână la Sala Sporturilor din Otopeni. Pasionații de specii rare de păsări si animale, au prezentat peste 1000 de exponate, originare din toate colturile lumii. La expoziție au venit atât crescători de păsări și iepuri interesați de noutăți, cât și simpli vizitatori, care s-au arătat fascinați de penajul exotic al găinilor de rasă, păunilor și papagalilor, dar și de aspectul pufos al iepurașilor.

VOX "Sa vad daca gasesc ceva deosebit sa-mi imbunatatesc rasele de pasari pe care le am acasa."

VOX "Am prezentat cateva pasari la expozitie. Acum am vrut sa vad rezultatele lor la arbitraj, contact cu alte persoane, schimburi de pasari."

VOX "Mi-au placut iepurii si mai ales papagalii."

TUDOR IONESCU, crescator pasari "Am adus la aceasta expoziție fazani deosebiți, diamant argintiu, fazani auriu pe roșu și pe galben."

MARIUS VISAN, organizator expozitie "Avem aici cea mai mare expoziție organizată vreodata în București. Avem un numar de peste 500 de exemplare diferite rase, începând de la rase grele, până la rase mixte - Orpington, Plymouth, Rhode Island - rase ușoare."

Expoziția de păsări rare și iepuri este deschisă pînă duminică, la ora 14.00. În aceeași zi, un juriu specializat va desemna cele mai frumoase exemplare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2