Date companie
 
 
 
 

Fabrica de saltele din Mizil, mistuită de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, fabrica, mizil, saltele
 

Incendiu de proporții la o fabrică de saltele din Mizil, județul Prahova. Focul a izbucnit în secția de bureți a fabricii. Toți angajații din zona halei au fost evacuați de urgență. Nimeni nu a fost rănit. Flăcările s-au întins pe sute de metri pătrați. Pentru stingerea incendiului au intervenit 11 echipaje de pompieri, cu șapte autospeciale, din Mizil, Urlați și Ploiești.

NICOLAE POPESCU, inspector-șef, I.S.U. Prahova "Este vorba de o hală în suprafață de 5.000 de metri pătrați, arde buret, materie primă, dar și produse finite. Intervenția este dificilă, pentru că posibilitățile de acces în interior sunt greoaie, dificile. Avem nevoie de o cantitate foarte mare de apă și spumă."

Fumul gros i-a alertat pe localnici, care au venit să vadă ce se întamplă.

VOX "În spate, acolo, nu știu!"

VOX "- Fum, fum! - De unde se vede? - Patru-cinci kilometri, așa, de la deal, de aici. - V-ați speriat? - Rău, rău!"

Pompierii au reușit să stingă flăcările, după mai bine de patru ore de eforturi. Pagubele sunt semnificative, având în vedere că focul a mistuit materii prime, saltele și mobilier. Pompierii și polițiștii cercetează, acum, cauzele incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 • Proteste, după incendiul de la Matei Balș ( 30 Ianuarie 2021 )

  Protest la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Mai multe persoane s-au adunat, vineri seară, în zona unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea față de incidentele repetate din sistemul sanitar românesc. Protestatarii au adus cu ei și lumânări pe care le-au aprins în memoria celor cinci pacienți decedați ieri. Totodată, aceștia au cerut demisiile președintelui României Klaus Iohannis și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

 • Cinci pacienți și-au pierdut viața, în urma incendiului de la „Matei Balș” ( 29 Ianuarie 2021 )

  Incendiu cu urmări grave, la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Cinci pacienți și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost evacuați, unii dintre ei fiind mutați în alte saloane ale spitalului, iar alții fiind transferați la diferite unități medicale din București. Autoritățile continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei. Aceștia iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și cea a unui scurtcircuit. Șeful statului, Klaus Iohannis, și premierul României, Florin Cîțu, au felicitat rapiditatea intervenției echipajelor de salvare la locul producerii incendiului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2