Date companie
 
 
 
 

Facturi uriașe la întreținere, începând cu decembrie anul trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, facturi, RADET, intretinere, decembrie
 

Facturile la întreținere, coșmarul românilor! Luna decembrie a adus majorarea cu 30% a facturilor, față de luna precedentă. Spre exemplu, la un apartament cu trei camere, în care locuiesc trei persoane, întreținerea este de 655 de lei/lună, iar, la două camere, factura poate ajunge și la 522 de lei/lună. Jumătate din sumă este reprezentată de costul încălzirii, în condițiile în care blocul este reabilitat termic. Oamenii spun că sumele de pe facturi sunt exagerate.

VOX "Că sunt mai mari, sigur, este mai rău, dar chestia e dacă sunt corect făcute!"

VOX "Se exagerează și nu e controlat. Nimeni nu se sesizează! La mine în bloc, cel puțin, au ieșit oamenii și au făcut scandal, că și pe noiembrie a fost exagerat de mult."

Administratorii asociațiilor de proprietari dau vina pe R.A.D.E.T..

EUGEN BERCEANU, administrator asociație de proprietari "Având în vedere că gigacaloria nu s-a scumpit, a rămas la același preț ca și anul trecut, iarna a fost chiar mai dulce decât anul trecut, se pare ca R.A.D.E.T.-ul furnizează mult mai mult agent termic decât anul trecut."

ANGELICA TOMA, administrator asociație de proprietari "Sunt mai mari, în procent, cu 20-30% față de luna anterioară. Dacă la o scară de bloc am avut în noiembrie 2.730 costurile pentru încălzire, în decembrie avem 3.288."

Tarifele la căldură au crescut constant în ultimii cinci ani, iar efectul s-a simțit în majorarea facturilor la întreținere în același ritm. Dacă în octombrie 2009 căldura a costat, în medie, 119 lei, în octombrie 2014, a ajuns să coste 170 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2