Date companie
 
 
 
 

Falimentul Astra Asigurări pune în dificultate deținătorii de RCA

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, astra, service, rca, faliment, asigurare, transportatori, polite
 

Efect de domino, după falimentul companiei Astra Asigurări! Multe service-uri auto și firme de transport riscă să intre în insolvență, din cauză că nu-și pot recupera banii de pe polițele de asigurare. Service-urile resimt primele falimentul Astra Asigurări, iar patronii acestora amenință cu proteste.

VOX ”În momentul de față căutăm soluții să supraviețuim! Sunt o grămadă de bani blocați. Problema este că nu se știe dacă service-urile recuperează banii."

Și transportatorii rutieri sunt revoltați că au rămas descoperiți în caz de incidente, deși au plătit sume mari pentru asigurări.

VOX ”Ar trebui să ieșim în stradă, că noi, transportatorii, plătim cele mai mari biruri și suntem cei mai umiliți."

Adevarata bombă cu ceas pentru șoferii din România este numărul mare de polițe RCA încă valabile. Șoferii implicați în accidente, în care vinovații au polițe emise de Astra, vor plăti daunele din buzunarul propriu.

NICUȘOR MICU, administrator service auto "Clienții vin în service. Ei sunt obligați să plătească despăgubirea, urmând să-și încaseze banii după o perioada de timp. Nimeni nu știe cât va dura, că deocamdată falimentul Astra nu este declarat."

În prezent, 850.000 de mașini au polițe RCA la Astra, adică unul din cinci autovehicule care circulă pe șoselele României. În cazului unui incident, oamenii vor fi nevoiți să dea bani din buzunar și să spere că îi vor recupera de la Fondul de Garantare, după ce instanța va declara oficial falimentul Astrei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2