Date companie
 
 
 
 

Fals polițist, arestat la Târgu Ocna

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inselaciune, politist, uzurpare
 

Afacere încheiată prost, pentru un infractor, în vârstă de 34 de ani, din Târgu-Ocna. Bărbatul s-a dat drept polițist și i-a promis unei femei că o va scăpa de două plângeri penale inexistente, contra unei sume de bani. Acesta a fost însă reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.

AMBIANȚĂ: "Deci ce-i cu banii ăia de acolo? (...) Ce sumă ați luat împrumut? – Trei milioane. – Trei milioane?"

Bărbatul s-a prezentat drept ofițer de poliție, revenit recent dintr-o misiune desfășurată în străinătate, și rudă apropiată cu ofițerul care avea în lucru cele două plângeri penale depuse împotriva victimei. Suma solicitată de falsul polițist, în schimbul serviciului promis, era de 500 de lei. În realitate însă, dosarele respective nu existau.

NARCISA BUTNARU, purtător de cuvânt, I.P.J. Bacău:"Din investigațiile efectuate, s-a constat că nici ofițerul la care făcea referire bărbatul și nici cele două dosare penale nu existau în realitate. Suspectul a fost prins în flagrant, având asupra sa suma de 300 de lei, primiți de la partea vătămată, o primă tranșă din suma solicitată."

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2