Date companie
 
 
 
 

Familia unui preot, salvată dintr-o mașină în flăcări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, incendiu, preot, pitesti, flacari, familia, gaz, benzina
 

Clipe de groază, pentru un preot și familia sa! Mașina în care se aflau preotul în vârstă de 74 de ani, soția sa și fiul lor a luat foc din senin. Slujitorul bisericii are 74 de ani și este bolnav. El a fost scos din mașină de fiul său, ajutat de trecători.

VOX ”Ne-am suit în mașină și, când am plecat, am luat foc. Nu mai știam ce să mai fac! Să iau bagajul, sa mă dau eu jos... Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului că ne-au ajutat!”

Preotul Gheorghe Sandu și soția lui, de loc dintr-o comună argeșeană, au mers cu autobuzul la Pitești, pentru a participa la întâlnirea de 50 de ani a părintelui cu colegii de școală. Ei au fost așteptați în stație de fiul lor, care era cu autoturismul personal. Cu toții au urcat în mașina în care se simțea miros de carburant.

VOX ”Am oprit aici, s-a urcat în mașină. Am simțit un pic de benzină, miros de benzină. S-a facut deodata ”buf”! M-am speriat un pic, că e și pe gaz mașina.”

VOX ”Când vezi flacăra, zici că mori repede.”

Pompierii, alertați de trecători, au sosit la scurt timp la fața locului șiau reușit să stingă focul înainte să se producă vreo explozie. Totuși, incendiul a apucat să distrugă mașina, care nu mai poate fi reparată. Experții caută să stabilească ce anume a provocat incendiul care a distrus automobilul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Ludovic Orban anunță crearea a 200 de paturi noi pentru pacienții COVID ( 16 Noiembrie 2020 )

  Ludovic Orban susține că vinovăția colectivă invocată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț a fost o declarație făcută într-un moment dificil!

 • Cronica tragediei de la A.T.I. Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  MONICA APOSTOL, reporter ”Incendiul ucigaș din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț a izbucnit sâmbătă seară. Apelul la serviciul unic de urgență 112 a venit cu puțin înainte de ora 19:00.

 • Anchetă în cazul incendiului de la secția A.T.I. din Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  Anchetă de amploare, în cazul incendiului devastator de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț! O echipă formată din procurori de la Parchetul General, polițiști și specialiști în...

 • Înmormântarea unui preot din Dorohoi, supravegheată de polițiști ( 18 Octombrie 2020 )

  Înmormântarea unui preot din Dorohoi, decedat, pe 15 octombrie, din cauza bolii COVID-19, organizată în condiții restrictive! Circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au supravegheat înhumarea preotului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2