Date companie
 
 
 
 

Familie cu nouă copii, din județul Cluj, intoxicată cu monoxid de carbon

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, intoxicati
 

O familie cu nouă copii, din județul Cluj, a fost la un pas de tragedie, după ce toți cei 11 membri s-au intoxicat cu monoxidul de carbon degajat de o sobă defectă. Familia locuia într-un adăpost improvizat, cu o singură încăpere. Când au observat că micuții, cu vârste cuprinse între patru luni și 16 ani, se simțeau tot mai rău, cei doi adulți au sunat la 112. 

VOX nene "-Păi, ar trebui, cineva, să ia măsuri pentru treburile astea. -Ei vroiau să se încălzească și n-au unde să stea. Să se ia măsuri, să vadă care e treaba cu ei, cum traiesc!" 

VOX medic "-S-au internat nouă copii, cu vârste între 4 luni și 16 ani, care au venit cu fenomene digestive, vărsături. Inițial, s-a suspectat și o toxinfecție alimentară, dar ulterior s-a dovedit că era o intoxicație colectivă cu monoxid de carbon." 

Cei nouă copii au rămas sub supraveghere medicală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Copii intoxicați cu paracetamol sirop, la Botoșani ( 3 Mai 2021 )

  Copii intoxicați cu paracetamol! O fetiță de cinci ani și fratele ei, în vârstă de doi ani, din București, aflați în vacanță la bunici în județul Botoșani, au consumat accidental o doză de paracetamol de trei...

 • Construcția metroului din Cluj-Napoca, întarziată de zăcămintele de sare ( 1 Martie 2021 )

  Construcția metroului din Cluj-Napoca ar putea fi întârziată din cauza unor zăcăminte de sare descoperite în subteran. Autoritățile caută soluții, însă proiectul ar putea fi amânat. În 2027, clujenii ar fi trebuit...

 • Dispecera certăreață de la S.A.J. Cluj, anchetată disciplinar ( 16 Februarie 2021 )

  Anchetă disciplinară la la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, după ce un dispecer a avut o reacție halucinantă la apelul unor părinți care aveau copilul bolnav!

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2