Date companie
 
 
 
 

Familie salvată de jandarmi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, jandarmi, familie, gara, centru, salvati
 

Salvați de la îngheț de jandarmi! Doi copii mici și părinții lor au fost găsiți tremurând de frig, pe o bancă din gara din Bistrița. Întreaga familie a rămas pe drumuri după ce tatăl a fost concediat de patronul fermei la care lucra. Tinerii și-au luat copiii, o fetiță în vârstă de un an și un băiețel de doi ani și jumătate, și au plecat unde au văzut cu ochii. Până la urmă, au decis să doarmă în gară. Jandarmii care patrulau în zonă și-au dat seama că este ceva în neregulă când au observat că cei patru nu au urcat în niciun tren.

GEORGETA CASVAN, purtător de cuvânt, I.J.J. Bistrița-Năsăud "Jandarmii s-au gândit să îi legitimeze și să vadă ce se întâmplă de stau în gară. Tinerii au recunoscut ca nu au unde sa meargă."

După ce au dat câteva telefoane, jandarmii au reușit să găsească familiei un adăpost pentru următoarele nopți.

VOX "Am preluat în centru mama și copiii si am consiliat tatăl să ceară găzduire în adăpostul de la primărie."

Liviu, în vârstă de 30 de ani și Ana Maria, în vârstă de 18 ani au crescut într-un centru de plasament. S-au zbătut mereu să aibă un loc de muncă, pentru a-și putea crește cei doi copii. În ultimele luni, au lucrat ca zilieri la o fermă din localitatea Livezile. Numai că patronul nu a mai avut cu ce să îi plătească și le-a spus să plece. În ciuda situației disperate în care se află, tinerii părinți nu vor ca micuții să aibă soarta lor și să crească în orfelinate. Ei își caută acum de lucru și ar vrea să muncească undeva unde să li se asigure și un adăpost.

ANA-MARIA, mama celor doi copii "- Nu vreti să renunțați la copii? - Nu! Cum pot, îi cresc! Și dacă știu că mușc din pământ, tot îmi cresc copiii."

În următoarele șase luni, mama va putea sta în centrul de îngrijire alături de copii. În tot acest timp, asistenții sociali vor încerca să le găsească celor doi parinti un loc de munca si un adapost stabil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2