Date companie
 
 
 
 

Familie terorizată de fiul agresiv, într-o localitate din județul Iași

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, arestat, parinti, miroslava, terorizat
 

I-a scos un ochi tatălui său și i-a rupt o ureche! Un bărbat din comuna Miroslava, județul Iași, a fost arestat preventiv, după ce și-a bătut și terorizat părinții. Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază au avut loc de Paște, dar polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor abia acum câteva zile. Bărbatul în vârstă de 43 de ani locuia cu părinții de când fusese eliberat condiționat din închisoare. El obișnuia să îi înjure și să îi bată, dar și să le ceară bani, pentru a nu-i mai agresa. În noaptea de Înviere, bărbatul și-a lovit tatăl în vârstă de 75 de ani cu pumnii și cu picioarele, i-a rupt o ureche și i-a băgat degetele în ochi. Omul, care era încadrat în grad de handicap grav, a agonizat mai bine de o săptămână în casă, pentru că atunci când a venit ambulanța, agresorul i-a amenințat pe medici cu un cuțit. Mai mult, atât el, cât și mama sa au susținut că nu s-a întâmplat nimic.

VOX "- A venit și v-a bătut? - Vai de capul meu doamnă, ferească Dumnezeu. Asta e a treia oară. - De ce vă batea? - Așa, fără motiv. Trebuia să-i dau 10 milioane pe lună din gurița mea. Taxă de protecție să nu vă bată. Da, dar degeaba. Acum când l-a ridicat poliția a venit în casă și ne-a luat ultimii bani, am rămas cu un milion."

VOX "L-a izbit pe dânsul jos, l-a lovit în ochi, și la spital i-a scos ochiul ca era infectat."

A fost nevoie de mandat pentru ca autoritățile să poată intra în casă și să-l salveze pe bătrân.

VOX "Eu am anunțat autoritățile, deoarece omul era de opt zile cu ochiul scos. Lor le-a fost frică, că el fiind o persoană foarte violentă."

La spital, medicii l-au operat pe bătrân și i-au scos ochiul drept. El a rămas astfel fără vedere întrucât avea, anterior, o afecțiune și la ochiul stâng. Omul nu a scăpat de fiul bătăuș nici la spital. Acesta a venit și l-a amenințat cu cuțitul, cerându-i să-și retragă plângerea.

VOX "A venit, i-a luat buletinul, l-a amenințat că-l omoară și îl aruncă în spatele Mitropoliei."

Oamenii din sat spun că bărbatul devenea extrem de violent când consuma alcool.

VOX "Când e treaz e băiat bun, salută oamenii, dar când a băut s-a terminat."

Agresorul a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2