Date companie
 
 
 
 

Familii distruse în accidente tragice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, barbat, botosani, fiica, deveselu, soti, sotie
 

Carnagiu pe șosele! Doi soți, în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din Botoșani au murit nevinovați după ce mașina lor a fost lovită de un automobil al cărui șofer nu a acordat prioritate. Un pompier care era acasă, a auzit zgomotul asurzitor și le-a sărit în ajutor împreună cu un martor la accident.

VOX "Am ajuns lângă mașini, erau șase persoane încarcerate, dintre care patru bărbați și două femei. Am scos trei din Logan și unul din Audi, A 6, care au fost încarcerate. Celelalte două din Audi n-am reușit."

VOX "Eram în curte. M-am gândit că a fost o explozie, ceva, și, când am ajuns aici, în Logan erau doi băieți încarcerați și o fată în spate. Când am scos-o, avea capul crăpat."

AMBIANȚĂ duc rănitul: "Doi, trei, și! Băiatul e conștient, cooperează."

În ciuda eforturilor medicilor, cei doi soți au murit la spital. Au rămas orfani doi copii, printre care un bebeluș de doar două luni, care nu își va cunoaște niciodată părinții. Șoferul care a provocat tragedia are 28 de ani și, până acum, a avut de două ori permisul suspendat. Un alt accident tragic s-a produs și la Deveselu, în județul Olt. O mașină s-a răsturnat și s-a oprit în trunchiul unui copac. Bărbatul care era la volan a murit pe loc, iar soția și fiica lui în vârstă de 12 ani, care se aflau în mașină, au fost grav rănite. Copila a fost transportată cu un elicopter S.M.U.R.D. în Capitală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2