Date companie
 
 
 
 

Fântână plutitoare de o sută de mii de lei, la Câmpina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fabrica, primar, Campina, fantana, investitie, lac, plutitoare, dejectii
 

Investiție de lux, la Câmpina! Aproape 100.000 de lei vor cheltui edilii din Câmpina pe o fântână arteziană plutitoare. Instalația va fi amplasată pe un lac situat la ieșirea din oraș, care în acest moment este plin de dejecții. Localnicii au primit vestea cu mâhnire, mai ales că, spun oamenii, era de preferat să se investească în drumurile a căror stare lasă de dorit.

VOX "Nu cred. E mult sau e puțin? Un miliard? E foarte mult. Șoselele astea ați văzut cum sunt. Nu se merită."

VOX "Cam multișor pentru ea. Mi se pare cam mult."

VOX "- Dacă are bani! - Dar e mult sau puțin? - E cam mult! Fântână să arunce apă! Asta e! Nu trebuia aici."

La polul opus, primarul așteaptă cu nerăbdare să vadă minunăția de fântână plutitoare tronând pe balta din apropierea Câmpinei.

HORIA TISEANU, primar, Câmpina, jud. Prahova "Fântână plutitoare în formă de liră, cu jeturi de apă verticale, dar și oblice în stânga și-n dreapta, iluminată noaptea. Sperăm să fie frumoasă. Au apărut niște dejecții. Canalizarea fabricii de ciorapi intră în lacul Curiacul. Dumnealor au spus că au stația de pompare defectă."

Edilul mizează pe faptul că fabrica va rezolva problema deversării deșeurilor, până va fi construită fântâna. Se pare că administrația locală din Câmpina are o pasiune pentru astfel de investiții. Fântâna plutitoare este a doua mare investiție de acest gen. Anul acesta, în parcul central din oraș a fost construită tot o fântână, dar de dimensiuni mai mici.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2