Date companie
 
 
 
 

Fără casă în mijlocul iernii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, casa, batrana
 

O batrâna de 72 de ani dintr-un sat din județul Mehedinți a rămas fără locuință în mijlocul iernii în urma unui incendiu. Pompierii s-au luptat cu flăcările, însă casa a ars în totalitate. Bătrâna povestește că se pregătea de culcare când a pornit incendiul. A văzut foc la ușa, dar nu știe de unde a pornit. A ieșit din casă și a strigat după ajutor, iar între timp au ajuns și vecinii, care au sărit să stingă focul.

VOX: "Nu stiu nimic nu stiu de unde a luat foc, usa a luat foc intai, e vai de capul meu."

Pentru că nu aveau apă, oamenii au încercat să arunce cu zăpada peste flacari, pâna au ajuns fortele de interventie. În casa era si o butelie care a fost scoasa la timp, înainte sa explodeze.

VOX: "Nu stiu cand am venit, am vazut flacara, luase casa foc, cat blocul ce sa mai faca, au incercat sa il stinga au dat cu zapada cu apa."

VOX: "Am fost solicitati pentru un incendiu la o anexa , am intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma."

Din fericire, femeia nu a fost rănită în incendiu. Pompierii urmează să stabilească acum cauzele care au declanșat focul. Din nefericire, toata locuința femeii s-a făcut scrum.

Incendiu puternic și la o locuință din comuna vasluiană Stănilești. O bătrâna a fost gasita inconștientă cu arsuri pe 90 la sută din corp. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale cu apă și spuma și au reușit sa stingă flacarile. Starea victimei este gravă iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2