Date companie
 
 
 
 

Fata la treisprezece ani a născut în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, fetita, minora, mama la 13 ani, a nascut pe strada, localitatea Nuseni, Bistrita Nasaud, spital Beclean
 

O fetiță din localitatea bistrițeană Nușeni a devenit mamă la numai 13 ani. Minora a născut pe stradă, sub privirele tatălui său, care nici nu avea habar că fiica este însărcinată. Când fetei i s-a declanșat travaliul, tatăl a vrut să o ducă la dispensar, dar nu au mai ajuns.

tatal fetei : "Dupã ce a nãscut ati chemat ambulanta? Da. Dar fetita a nãscut singură? A nãscut singurã, cu noi asa, împreunã. Nu v-a fost fricã? Ei nu, n-am zis nimic, doar tremuram."

mama fetei: "Copila nu a spus nici un cuvânt. Eu am avut legãturã înainte cu ea, i-am spus ce-i bine, ce-i rãu, dar ea nu mi-a spus: mãmicã uite s-a întâmplat asa ceva."

Medicii spun că atât mama, cât și copilul se simt bine.

MARIA TIMAT - manager Spital Beclean: ''Mama se simte bine si copilul la fel. + Are implicatii asupra dezvoltării ei ulterioare pentru cã ea este un copil. Vârsta pânã la 18 ani este vârsta pediatriei, a jocului cu pãpusi, nicidecum a cresterii si alãptãrii unui sugar."

mama fetei: "Eu îmi iau angajamentul cã o sã-i fiu mamã. Copila o sã continue scoala, iar eu mã ocup de copil."

OLIMPIA ABABEI - director general adjunct DPC Bistrita - Nasaud: "Derulãm în acest moment o anchetã si o sã stabilim dacã bunicii pot sã creascã bebelusul."

Deocamdată nu se știe cine este tatăl copilului.

ANTONELA GORGAN - purtator de cuvant IPJ Bistrita - Nasaud: "În cauzã se efectuează cercetări de către politiștii de la Serviciul de investigații criminale. Printre persoanele cercetate se află si un minor."

În noiembrie anul trecut, o fetiță plecată cu părinții în Spania a născut la doar 10 ani. Tatăl copilului este tot minor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă în cazul incendiului de la secția A.T.I. din Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  Anchetă de amploare, în cazul incendiului devastator de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț! O echipă formată din procurori de la Parchetul General, polițiști și specialiști în...

 • Fetiță de 10 ani, înecată în lacul din Parcul Herăstrău ( 6 Septembrie 2020 )

  Caz cutremurător, în București! O fetiță în vârstă de 10 ani s-a înecat în Lacul Herăstrău, chiar sub privirile prietenei de joacă! Copila a alunecat în apa lacului, în momentul când s-a aplecat pentru a se spăla pe mâini.

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Tânără amendată pe motiv că l-a criticat pe primar pe facebook ( 15 Aprilie 2020 )

  Românii sunt amendați și pentru postările de pe rețelele de socializare, nu numai pentru încălcări ale restricțiilor impuse prin ordonanțe militare. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki...

 • Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni ( 17 Februarie 2020 )

  Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni, județul Dolj, unde 9 elevi s-au îmbolnăvit în urma dezinfecției efectuate în școlă! Peste 100 de părinți și elevi au protestat, luni dimineață, în fața școlii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2