Date companie
 
 
 
 

Fată moartă în urma intoxicației cu monoxid de carbon, la Iași

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, gaze, moarta, soba, fata, monoxid, carbon, pictorita
 

Sfârsit tragic pentru o tânara pictoriță din Iasi! Diana a murit intoxicată cu monoxidul de carbon emanat de soba pe gaze. Fata a făcut focul în sobă, dar a neglijat să deblocheze hornul și a adormit.

VOX ”Ar fi avut un opritor la sobă și opritorul ăla nu a fost tras. În momentul în care oprești soba, împingi opritorul ăla, ca să nu iasă căldura afară. Sobele pe gaz sunt foarte periculoase!”

VOX ”Am găsit pacienta în vârstă de 23 de ani în stop cardiorespirator. S-a practicat de urgență intubația orotraheală și s-au făcut manevrele de resuscitare timp de aproximativ o oră. Din păcate, fără rezultat!”

Diana avea 23 de ani și era din Bacău, iar la Iași studia la Facultatea de Arte. Fata locuia împreuna cu iubitul ei la părinții acestuia. Ea a fost descoperită fără suflare chiar de aceștia.

VOX ”- Sta împreună cu băiatul ăsta, voiau să se căsătorească. - Erau împreună de mult timp? - Da, de anul trecut, din vară. Ieșeau amândoi de mână.”

Procurorii anchetează cazul, pentru a stabili toate detaliile privind moartea tinerei pictorițe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2