Date companie
 
 
 
 

Femei bătute și jefuite pe stradă, la Botoșani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politisti, agresori, femei, botosani, batute, talharite
 

Alertă maximă în Botoșani! Cinci femei au fost bătute și tâlhărite în plină stradă, în ultimele 48 de ore. Ultima victimă a fost pur și simplu desfigurată și a zăcut în stradă, într-un loc întunecat, zeci de minute. Când și-a revenit, a mers într-un local din apropiere și a cerut ajutor. Ea a fost transportată în stare gravă la spital.

VOX "- I s-a furat geanta, i s-a furat telefonul, cercelul din ureche și bătută cu cea mai mare cruzime posibilă. - Era unul, erau mai mulți? Era unul prima dată, cel care i-a furat telefonul, și au mai venit doi și au început să o lovească cu picioarele și au lovit-o până a rămas inconștientă."

Agresorii nu au fost încă identificați. Ei sunt liberi și pot ataca din nou în orice moment. Fiul ultimei femei bătute pe stradă oferă recompensă celui care poate da informații despre atacatori. Oamenii legii au demarat cercetări pentru a-i găsi pe indivizii care au agresat cele cinci femei. Deocamdată, sunt analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2