Date companie
 
 
 
 

Femeia bolnavă din Focșani, care trăia într-o Dacie-papuc, a fost dusă la spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, masina, camin, femeie, camera, batrani, bolnava, focsani, rani, dacia, pansat
 

Femeia din Focșani, grav bolnavă, care trăia într-o Dacie-papuc, a fost dusă la spital. Ea stătea în mașină, după ce familia a pãrãsit-o, în urma unui accident rutier, în care a fost rãnită grav. Dupã multe zile de chinuri, femeia de 53 de ani este, în sfârșit, ingrijitã de cineva. Soțul și fiica i-au vandut casa și au pãrãsit-o. Doar un bătrân de 80 de ani îi mai aducea de mâncare. Oamenii care au vãzut-o au fost impresionați și au ajutat-o sã meargã la spital.

AMBIANATA "Las-o să o facă bine, să o trateze, că nu are unde să o ducă. La spital să o trateze!''

VOX "Ați văzut ce era la piciorul ei acolo? Eu am pansat-o la picior de două ori, am șters-o, am ajutat-o cu ce am putut."

VOX "Doamna a ajuns din nou în secția de primiri urgențe a spitalului, unde este supusă unor controale medicale. S-a luat legătura cu un asistent social, din cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea, care se va ocupa de cazul pacientei."

Fãrã bani de medicamente, femeia, care avea complicații postoperatorii după accident, risca sã moarã, dacã nu primea tratament.

VOX "- Să mă țină aici până imi scoate copcile. - De ce v-au internat înapoi? - Pentru că trebuiau să mă panseze și nu aveau loc in mașină. - Cel care v-a accidentat v-a căutat până acum? - Nu, o cucoană este. - Mai sperați ceva de la ea? - Să mă fac bine!"

Autoritățile din Focșani i-au oferit femeii și o camerã la căminul de bătrâni, unde va putea merge, dupã ce va fi externatã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2