Date companie
 
 
 
 

Femeia dată exemplu de Cseke Attila, referitor la condițiile proaste din spitale, a murit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, spital, deces, conditii, cseke, femeia
 

Femeia datã exemplu de ministrul Sănătății, Cseke Attila, pentru condițiile dezastruoase din unitatile medicale închise, a murit la Spitalul Județean de Urgență din Constanța. După mai bine de o jumătate de an de stat în spital și după ce a fost plimbată sute de kilometri dintr-un oras in altul, pacienta de 62 de ani a făcut stop cardio-respirator. Direcția de Sănătate Publică a stabilit că decesul nu are legătură cu modul în care femeia a fost tratatã.

dr. CĂTĂLIN GRASA, director medical, S.J.U. Constanța "Joia trecutã, pe 5 mai, a fost transferatã din Secția de Chirurgie Plasticã la Terapie Intensivã. Transferul a fost fãcut în ideea de a stabiliza pacienta. Nu a rãspuns la mãsurile de resuscitare care i s-au fãcut la terapie intensivã, astfel încât s-a constatat decesul."

CONSTANTIN DINA, director, D.S.P. Constanța "Pãrerile specialiștilor, de data aceasta în domeniu, sunt cã oricum se ajungea aici. Deci nu are legãturã cu faptul cã a mers pânã la Vaslui și s-a întors, cu decesul pacientei, deci se ajungea aici."

Femeia a ajuns în atenția presei în urmă cu o lună, când ministrul Sănătății a prezentat câteva fotografii șocante cu rănile pânã la os pe care bolnava le avea. La vremea respectivă, Cseke Attila dădea vina pe sistemul de sănătate. Pacienta, victima unui accident vascular, fusese spitalizată mai bine de doi ani si jumatate la Centrul de sănătate Băneasa, până la desființarea acestuia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2