Date companie
 
 
 
 

Femeie găsită moartă, în puțul liftului unui bloc din Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, ancheta, suceava, moarta, femeie, anchetatori, omorata, lift
 

Descoperire macabră, în casa liftului unui bloc de locuințe din Suceava! Un muncitor care trebuia să remedieze o defecțiune a ascensorului semnalată de locatari, a găsit în casa liftului cadavrul unei femei în vârstă de 45 de ani. Vecinii spun că victima, care locuia cu mama sa într-un apartament de la etajul șapte, dispăruse încă de miercuri. Bătrâna nu a intrat, însă, în panică, din cauză că fiica sa obișnuia să mai dispară de acasă. Liftul era blocat, de câteva zile, la etajele superioare.

VOX "Am verificat ascensorul, totul în regulă, și m-am uitat în înfundătura puțului și am văzut doamna jos, în puț, și l-am anunțat pe șefu'. M-am uitat o dată, nu mi-a venit să cred! M-am uitat a doua oară, văd că nu e o păpușă, era o doamnă. Nu pot să-mi explic! Ușile nu se deschid. Bănuiesc că cineva a deschis ușa și a închis-o înapoi. A aruncat-o în puț."

VOX "Azi au găsit-o, dar ea e mai demult, după cum s-a văzut cadavrul. Probabil, mama nu s-a alarmat, fiindcă mai avea obiceiul de a pleca, a veni, că avea un nou prieten și, probabil, și ăla a înnebunit-o. Păcat!"

Trupul neînsuflețit a fost dus la Medicină Legală, pentru necropsie. În funcție și de concluziile medicilor legiști, anchetatorii vor stabili dacă femeia a fost omorâtă și aruncată în puțul liftului sau dacă este vorba de un accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2