Date companie
 
 
 
 

Femeie înjunghiată de fostul soț, la aeroportul din Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asistenta, aeroport, sibiu, sot, femeie, germania, cutit, injunghiata, nebun
 

Scenă de groază, pe aeroportul din Sibiu! O femeie a fost înjunghiată în incinta aeroportului, chiar de fostul soț. Camelia are 46 de ani și lucrează ca asistentă medical în Germania. S-a întors acasă pentru a-și vedea fiica, însă la aeroport a avut o surpriză. Fostul soț, de care a divorțat acum doi ani, a așteptat-o cu un buchet de trandafiri și i-a cerut să se împace. L-a refuzat și bărbatul, care și-a ieșit din minți, a scos un cuțit și a atacat-o.

AMBIANTA "- Ați avut o furie de gelozie? - Da."

AMBIANTA "- Ați vrut să vă împăcați cu ea? - Da, dar ea nu voia deloc. - V-ați pierdut cumpătul pentru un moment? - Sunt semi-nebun. - De ce ati facut asta? - Pentru ca sunt nebun. - Vă pare rău? - Normal că-mi pare rău."

Totul s-a petrecut chiar sub ochii fiicei lor, care se afla la aeroport împreună cu iubitul ei. De altfel, tânara, studentă la Medicină și voluntar la S.M.U.R.D., este și cea care i-a acordat mamei primul ajutor, iar iubitul ei l-a imobilizat pe bărbatul furibund. Fostul soț al femeii a fost reținut pentru tentativă de omor.

VOX "Am înțeles de la fată că a înjunghiat-o de două ori. Nu avea cum să fugă, că polițistul era aici și l-a încătușat imediat."

La fața locului a intervenit în scurt timp un echipaj medical de urgență și ambulanța a transportat-o pe femeia înjunghiată la spital, unde a intrat direct în sala de operație.

VOX "Cu multiple plăgi înjunghiata în regiunea toracică, e în sala de operatie supusă unei intervenții chirurgicale ."

Femeia este în stare gravă. Fostul ei soț a fost reținut și dus la audieri. El riscă ani grei de pușcarie pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2