Date companie
 
 
 
 

Femeie moartă după o operație de micșorare a stomacului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : operatie, arad, malpraxis, moarta, chirurg, femeie, micsorare, stomac
 

Acuzație de malpraxis la adresa unui chirurg din Arad, după ce o pacientă a murit la trei săptămâni de la operația de micșorare a stomacului. Femeia avea 44 de ani și venise special din Germania în România pentru operație, pentru că voia să-și schimbe complet înfățișarea pentru căsătorie. Ea a plătit 3.500 de euro pentru intervenția care a avut loc la o clinică privată. După externare, femeia s-a întors la Sibiu. A început să se simtă rău și a fost dusă de urgență la un spital din oraș.

CONSTANTIN ROȘCA, medic, U.P.U. Sibiu "La noi a venit cu semne de infecție în caviatatea abdominală. Peritonita, din păcate, impune o gravitate severă, pentru că riscurile sunt majore. Nedrenată la timp, neintervenit chirurgical la timp, se poate termina cu decesul pacientei."

10 zile mai târziu, femeia s-a stins din viață. Rudele spun că au fost asigurate tot timpul de medicul din Arad că operația de micșorare a stomacului nu prezintă niciun fel de riscuri.

VOX "Eu spun că toată vina o are doctorul de la Arad, care nu i-a dat medicația care trebuia să fie după operație."

VOX "El nu i-a dat tratamentul ca lumea, el nu trebuia s-o elibereze din spital. Vreau dreptate și să platească, dar nu-i de ajuns să plătească, pentru fiica mea care a murit."

Rudele spun că-l vor da în judecată pe medic, care acum nu le mai răspunde nici la telefon.

VOX "E corect s-o opereze cu patru mii de euro și să-i vină sfârșitul din acea operație? Nu se poate așa ceva, zicea medicul. Ce vreți? Să-mi vând casa să vă dau bani?"

Chirurgul din Arad susține că a ținut legătura cu medicii de la Sibiu și că s-a asigurat ca femeia primește cea mai bună îngrijire. Crina Maria Voina lucra de trei ani în Germania, unde îngrijea bătrâni. A întâlnit acolo un cetățean german, cu care urma să se căsătoreasă. Cei doi se pregăteau să facă nunta la Sibiu, orașul natal al femeii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2