Date companie
 
 
 
 

Femeie torturată de soț, în Gorj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gorj, femeie, tortura
 

Chin fără margini pentru o femeie din Gorj. Ea a fost torturată, legată cu bandă adezivă și purtată prin casă cu o lesă de propriul soț. Acesta a încercat sa o faca sa renunte la divort si sa-i dea casa.

VOX: "M-a legat cu scoci la gura, la maini si la picioare. Unde a stat 8 ore? De acolo m-a tras in baie si m-a legat cu sfoara de gat si de calorifer si sa-mi toarne tuica pe gat sa zica ca am fost beata si m-am sinucis."

Coșmarul femeii a avut loc în propria casă, la Cocoreni, în Gorj. Totul, ca femeia sa renunte la procesul de divort si sa-i dea casa barbatului.

VOX femeia: "Am văzut moartea (...) a spus că nu mai poata lasa in viata (...) ori ma spanzura si ma agata in pod, ma agata acolo sa zica ca m-am spanzurat singura, ca m-am sinucis, ori ca ma ia cu raba si-mi da foc cu benzina si toarna o raba de carbune pe mine sa nu ma gaseasca nimeni"

După câteva ore femeia a reusit sa se dezlege si a fugit la vecini. Ea a ajuns la spital, iar sotul ei a fost ridicat de politie.

AMBIANȚĂ bărbat: "De ce ați legat-o? Cum ați putut să o lăsati 8 ore acolo? Voiați casă?"

Procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului.

CRISTINA CIOBANU, purt. de cuv. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: "Inculpatul a imobilizat-o pe partea vătămată, a lipsit-o de liberate pe aceasta timp de peste 8 ore, a exercitat mai multe acte de agresiune fizică asupra acesteia (...) cu scopul de a ucide pe partea vătămată."

Sotul agresiv riscă acum ani grei de închisoare pentru tentativă de omor si lipsire de libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2